Fejlfinding ved Kinect-fejl på Xbox One

Oversigt

Kinect-sensoren til Xbox One er designet til selv at rette fejl, når det er muligt. Hvis sensoren f.eks. har problemer med at opdatere dens firmware, prøver den at løse problemet, inden den sender en fejlmeddelelse til dig. Hvis Kinect-sensoren ikke selv kan rette fejlen, får du vist en af følgende to fejlmeddelelser.

"Fejl: Konfigurationen af Kinect kan ikke fortsætte"

Når du prøver at konfigurere Kinect-sensoren, får du vist følgende fejl:

Der er problemer

Konfigurationen af Kinect kan ikke fortsætte. Gå til xbox.com/xboxone/KinectSupport for at få hjælp.

Dette er en softwarefejl i Kinect-sensoren. Du kan prøve at gøre følgende for at løse problemet:

Bemærk! Hvis du ser denne fejl under den første konsolkonfiguration, skal du springe Kinect-konfigurationen over og udføre følgende trin, efter at du har konfigureret konsollen.

1. Sørg for, at Kinect-sensoren er tilsluttet korrekt til konsollens Kinect-port.
  2. Foretag en fuldstændig genstart af konsollen. Dette gør du ved at trykke på Xbox-knappen i 10 sekunder og derefter genstarte konsollen. Se Sluk og tænd for din Xbox One-konsol.
  3. Gå til siden Kinect-indstillinger:
    1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
    2. Vælg Indstillinger.
    3. Vælg Alle indstillinger.
    4. Vælg Kinect og enheder.
    5. Vælg Kinect.
  4. Tjek, at Kinect til er valgt på siden med Kinect-indstillinger. Bliv på denne side i 5 minutter, så din konsol kan fuldføre eventuelle opdateringer.
  5. Sensoren fungerer, hvis der vises et billede på skærmen med Kinect-indstillinger. Hvis der ikke vises et billede, skal din Kinect repareres. Se Få din Xbox-konsol eller Kinect-sensor repareret.

"Fejl: Der er et problem med din Kinect-sensor"

Du får vist følgende fejl, når du bruger din Xbox One:

Der er problemer

Der er et problem med din Kinect-sensor. Anmod om reparation på xbox.com/xboxone/repair.

Denne fejlmeddelelse angiver desværre, at der er et problem med Kinect-sensoren, som ikke kan løses. Sensoren skal derfor repareres. Se Få din Xbox-konsol eller Kinect-sensor repareret.

Fejl: Din Kinect-sensor slås til og fra gentagne gange

Prøv følgende:

1. Sluk Xbox One-konsollen ved at holde Xbox-knappen på forsiden af konsollen inde i ca. ti sekunder, indtil konsollen slukkes helt.
  2. Tag stikket til Kinect-sensoren ud af konsollen.
  3. Tryk på Xbox-knappen på konsollen for at tænde den.
  4. Tilslut Kinect-sensoren bag på konsollen, og vent i op til to minutter på, at den genkendes.
  5. Gå til siden Kinect-indstillinger:
    1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
    2. Vælg Indstillinger.
    3. Vælg Alle indstillinger.
    4. Vælg Kinect og enheder.
    5. Vælg Kinect.
  6. Vælg Jeg flyttede min Kinect-sensor, eller jeg har problemer med Kinect.
  7. Følg instruktionerne for at justere Kinect-sensoren, herunder lydkalibreringen.

Hvis disse trin ikke løste problemet, skal din Kinect-sensor repareres. Se Få din Xbox-konsol eller Kinect-sensor repareret.