Løs problemer med Kinect-sensoren til Xbox One

I denne artikel beskrives det, hvordan du foretager fejlfinding af problemer med Kinect-sensoren. Du kan f.eks. opleve problemer, hvor Kinect-sensoren ikke kan se dig eller ikke registrerer dine bevægelser korrekt. Uanset om du prøver at spille et Kinect-spil, bruge bevægelser til at navigere på startskærmen eller logge på med Kinect, skal du sikre dig, at Kinect-kameraet kan se dig, så du får den optimale Kinect-oplevelse.

Hvad du skal vide

Her er et par ting, du bør overveje, inden du justerer din Kinect eller ændrer dit spilleområde:

• Kinect'en skal muligvis kunne se hele din krop. Hvis du f.eks. spiller et spil, hvor du skal sparke til en bold, skal Kinect'en kunne se dine fødder.
  • Kameraer med høj opløsning skal typisk bruge en bestemt mængde lys for at opnå den bedste eksponering. Sørg for, at dit spilleområde er godt oplyst, men undgå direkte sollys på brugere og kameraet.
  • Sørg for, at din Kinect er tilsluttet og tændt. Xbox-logoet på Kinect'en lyser, når sensoren er tændt. Hvis du ikke kan tænde sensoren, skal du se Din Kinect-sensor til Xbox One kan ikke tændes.
  • Placer din Kinect så tæt på underlagets kant, som du har det godt med. Sørg for, at der ikke er nogen genstande, der blokerer synsfeltet.
  • Hvis din Kinect-sensor er tilsluttet konsollen, men meddelelsen "Kinect er ikke tilsluttet" vises på startskærmen, skal du se Kinect-sensoren kan ikke genkendes af Xbox One-konsollen.

Tjek Kinect-indstillingerne

Hvis der er problemer med, at Kinect'en ikke kan se dig, skal du tjekke Kinect-indstillingerne:

1. Tryk på Menu-knappen på din controller, og vælg derefter Indstillinger.
  2. Vælg Kinect.
Skærmen

På denne skærm kan du se det, som Kinect-sensoren ser. Hvis du ikke kan se dig selv i denne visning, skal du gå til afsnittet "Juster Kinect-sensoren" nedenfor.

1. Hvis Kinect-sensoren er frakoblet eller slukket, vises sensorens status på Kinect-skærmen.
Skærmen
  1. Tilslut sensoren, hvis det er nødvendigt, og vælg derefter Kinect on.
Skærmen med mulighed for at slå Kinect til

Juster Kinect-sensoren

Benyt følgende fremgangsmåde for at justere Kinect-sensoren:

1. Tryk på Menu-knappen på controlleren, vælg Indstillinger, og vælg derefter Kinect.
  2. Vælg Jeg flyttede min Kinect-sensor, eller jeg har problemer med Kinect.
Skærmen viser
  1. Følg instruktionerne for at justere Kinect-sensoren, herunder lydkalibreringen.

Bemærk!

• Du kan få oplysninger om, hvordan du justerer Kinect-sensorens vinkel, i Juster Kinect-sensorens vinkel.
  • Hvis der opstår problemer, mens du er i gang med et spil, skal du se guiden til spillet og derefter justere Kinect-sensoren, mens du er i spillet.

Hvis problemet fortsætter, skal du anmode om en reparation af din Kinect-sensor i vores Xbox Online Service Center. Konsollen skal registreres, før du kan få udskiftet sensoren.