Løs problemer med automatisk Kinect-login

Se, hvordan du løser problemer, der er relateret til Kinect-login på din Xbox One-konsol.

Kinect-sensoren kan ikke tændes

Hvis din Kinect-sensor ikke kan tændes, er en indstilling muligvis slået fra. Tjek, at din Kinect er slået til under Indstillingerne. Sådan gør du:

1. Rul til venstre på startskærmen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Kinect og enheder.
  5. Vælg Kinect.
  6. Tjek, om Kinect til er valgt.

Kinect-sensoren genkender dig ikke

Hvis Kinect'en af og til ikke genkender dig eller nogle gange registrerer dig som en anden, skal du følge disse trin:

1. Rul til venstre på startskærmen for at åbne guiden.
  2. Vælg Log på, og vælg derefter Tilføj og administrer.
  3. Vælg Jeg blev ikke genkendt.
  4. Tjek, om dit navn vises ud for dit billede i eksempelvisningen på skærmen "<fornavn> er det dig?". Hvis du er blevet genkendt, skal du vælge Det er mig.

Hvis Kinect konstant har problemer med at genkende dig, skal du udføre disse trin:

1. Rul til venstre på startskærmen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Nulstil mine Kinect-logindata.
  5. Vælg Log på med Kinect.
  6. Tjek, om dit navn vises ud for dit billede i eksempelvisningen på skærmen "<fornavn> er det dig?". Hvis du er blevet genkendt, skal du vælge Det er mig.

Bemærk!

• De data, der indsamles under Kinect-login, gemmes på konsollen. Hvis du vil benytte Kinect-login på andre konsoller, skal du derfor konfigurere funktionen på hver enkelt konsol.
  • Hvis flere personer er inden for sensorens synsfelt under loginprocessen, bliver navnene på de kendte brugere fremhævet. Der står "gæst" ud for ukendte brugere.
  • Hvis du ved en fejl vælger den forkerte person, når du logger på, skal du blot følge instruktionerne i afsnittet "Hver gang du prøver at logge på, kan Kinect-sensoren ikke genkende dig" på denne side.

Relaterede problemer