Løs problemer med adapteren til Xbox One-stereohovedtelefoner

Hvis du har et spørgsmål eller oplever problemer i forbindelse med brugen af stereohovedtelefonadapteren, skal du se følgende emner.

På denne side

Stereohovedtelefonadapteren fungerer ikke

Hvis din stereohovedtelefonadapter ikke virker, skal du tjekke følgende:

• Har du opdateret controllerens software, så den understøtter stereohovedtelefonadapteren?
  • Sørg for, at der er nok strøm på controllerens batterier. Hvis batterierne er ved at løbe tør for strøm, bliver nogle controllerfunktioner, f.eks. lyd og vibration, slået fra for at spare på strømmen.
  • Sørg for, at headsetadapteren sidder ordentligt fast i controlleren, og at stereoheadsetkablet på 3,5 mm sidder korrekt i headsetadapteren. Det er tilsluttet korrekt, hvis LED-indikatoren lyser, når du trykker på Slå lyd fra-knappen. Hvis hovedtelefonerne stadig ikke virker, selvom lydløsindikatoren lyser, og du har opdateret controlleren, skal du se i brugervejledningen eller kontakte producenten.
  • Prøv om muligt at bruge din stereohovedtelefonadapter med en anden controller. Hvis adapteren fungerer med den anden controller, skal du prøve at opdatere den første controller igen. Hvis dette heller ikke lykkes, skal controlleren udskiftes. Du kan bestille en ny i Xbox Online Service Center.

Controlleren kan ikke få forbindelse, efter stereohovedtelefonadapteren er sat i

Hvis din Xbox One-controller ikke virker eller mister forbindelsen, efter at du har sat stereohovedtelefonadapteren i, skal du tage adapteren ud igen og derefter opdatere controlleren uden adapteren. Når controlleren er opdateret, skal du sætte stereohovedtelefonadapteren tilbage i controlleren. Hvis du bliver bedt om at installere en anden opdatering til adapteren, skal du også installere denne opdatering.

Bemærk! Denne rettelse blev opdateret i systemopdateringen til Xbox One i juni 2014. Hvis du tidligere uden held har prøvet at opdatere controlleren, skal du prøve igen.

Hvis controlleren stadig mister forbindelsen efter opdateringen, skal den udskiftes. Du kan bestille en ny i Xbox Online Service Center.

Der er for meget spillyd eller chatlyd

Hvis der overføres både spillyd og chatlyd via adapteren, skal du bruge knappen Spil-lyd eller Chatlyd til at gøre den ønskede lydkilde tydeligere.

Knapper på stereohovedtelefonadapteren til Xbox One
Knapper på stereohovedtelefonadapteren til Xbox One
  1. Spil-lyd
  2. Chatlyd
  3. Lydstyrke op
  4. Lydstyrke ned
  5. Slå lyden fra

Kan jeg få chatlyd både via min Kinect og mine hovedtelefoner?

Nej, når konsollen registrerer hovedtelefoner, antager Xbox, at du ikke vil have, at lyden skal kunne høres af andre i nærheden. Derfor bliver Kinect-chatlyden automatisk slået fra.

Der kommer også lyd fra mit TV

Adapteren til stereohovedtelefoner ved ikke, om du kun bruger hovedtelefonerne til chat eller til alle tilgængelige lydkilder, så Xbox-konsollen slå ikke automatisk TV-lyden fra, når du bruger adapteren. Du skal justere lydstyrken fra dit TV manuelt.

Stereohovedtelefonadapteren er gået i stykker

Hvis din adapter til Xbox One-stereohovedtelefoner går i stykker, kan du bestille en ny hos Xbox Online Service Center.