Løs problemer med opdateringen af din Xbox One-controller

Hvis der opstår en fejl, når du prøver at opdatere din Xbox One-controller, kan det skyldes et problem med opdateringen eller en forkert tilslutning.

Controlleren til Xbox One er ikke tilsluttet korrekt

Prøv at fjerne USB-kablet, hovedtelefonerne og stereohovedtelefonadapteren, og tilslut dem derefter igen.

Hvis du prøver at opdatere controlleren trådløst, kan du prøve at tilslutte et USB-kabel og følge instruktionerne i Opdater via USB under Opdater din Xbox One-controller.

Fejl: Der opstod et problem med opdateringen af din controller

Hvis du stadig får vist denne fejlmeddelelse, skal du gøre følgende:

1. Fjern stereohovedtelefonadapteren fra controlleren, og installer opdateringen. Hvis det lykkes, skal du tilslutte stereohovedtelefonadapteren og prøve at foretage opdateringen igen.
  2. Hvis dette ikke virker, så prøv følgende:
    1. Foretag en fuldstændig genstart af konsollen. Dette gør du ved at holde Xbox-knappen på konsollen nede i ca. 10 sekunder.
    2. Tænd konsollen igen ved at trykke på Xbox-knappen på konsollen eller på Xbox-knappen på controlleren.
      Bemærk! Hvis du ikke får vist den grønne opstartsanimation, når konsollen genstartes, skal du gentage disse trin. Sørg for, at du holder tænd/sluk-knappen trykket ind, indtil konsollen er slukket helt.
  3. Hvis du stadig ikke kan opdatere controlleren, skal du prøve med et andet USB-kabel. Tjek, at det sidder ordentligt fast i både konsollens og controllerens USB-port.
  4. Lad controlleren være tilsluttet via USB i op til 5 minutter, da det nogen gange kan tage lidt tid, inden opdateringen er fuldført i baggrunden.

Hvis du har fuldført opdateringen af controlleren, og der opstår problemer, skal du prøve disse trin:

1. Tilslut USB-kablet igen. Sørg for, at det sidder ordentligt fast i både konsollens og controllerens USB-port. Vent ca. 1 minut, så controlleren synkroniseres korrekt med konsollen. På denne måde gendanner du controlleren.
  2. Kør controlleropdateringen igen.

Fra og med systemopdateringen til Xbox One fra april 2014 er firmwareopdateringen til controlleren og stereohovedtelefonadapteren blevet opdateret. Hermed er stereohovedtelefonadapterens lydkvalitet blevet væsentligt forbedret, og processen til opdatering af controlleren er blevet optimeret. Hvis du tidligere har udført opdateringen og nu har problemer med adapteren, skal du opdatere controlleren igen. Det gør du ved at gå til Indstillinger og vælge System, Enheder og tilbehør og din controller. Vælg derefter Opdater, og tryk på Fortsæt.