Løs problemer med opdateringen af din Xbox One-controller

Hvis der opstår en fejl, når du prøver at opdatere din Xbox One-controller, kan det skyldes et problem med opdateringen eller en forkert tilslutning.

Controlleren til Xbox One er ikke tilsluttet korrekt

Prøv at afbryde eller genoprette forbindelsen til USB-kablet, headsettet og tilbehøret.

Hvis du prøver at opdatere controlleren trådløst, kan du prøve at tilslutte et USB-kabel og følge instruktionerne i Opdater via USB under Opdater din Xbox One-controller.

Fejl: Der opstod et problem med opdateringen af din controller

Hvis du stadig får vist denne fejlmeddelelse, skal du gøre følgende:

1. Afbryd forbindelsen til tilbehør, f.eks. en stereoheadsetadapter eller chatpad fra controlleren, og anvend opdateringen. Hvis den lykkedes, skal du sætte tilbehøret til og forsøge opdateringen igen.
  2. Hvis dette ikke virker, så prøv følgende:
    1. Foretag en fuldstændig genstart af konsollen. Dette gør du ved at holde Xbox-knappen på konsollen nede i ca. 10 sekunder.
    2. Tænd konsollen igen ved at trykke på Xbox-knappen på konsollen eller på Xbox-knappen på controlleren.
      Bemærk! Hvis du ikke får vist den grønne opstartsanimation, når konsollen genstartes, skal du gentage disse trin. Sørg for, at du holder tænd/sluk-knappen trykket ind, indtil konsollen er slukket helt.
  3. Hvis du stadig ikke kan opdatere controlleren, skal du prøve med et andet USB-kabel. Tjek, at det sidder ordentligt fast i både konsollens og controllerens USB-port.
  4. Lad controlleren være tilsluttet via USB i op til 5 minutter, da det nogen gange kan tage lidt tid, inden opdateringen er fuldført i baggrunden.

Hvis du har fuldført opdateringen af controlleren, og der opstår problemer, skal du prøve disse trin:

1. Tilslut USB-kablet igen. Sørg for, at det sidder ordentligt fast i både konsollens og controllerens USB-port. Vent ca. 1 minut, så controlleren synkroniseres korrekt med konsollen. På denne måde gendanner du controlleren.
  2. Kør controlleropdateringen igen.