Sådan tænder og slukker du for din Kinect-sensor til Xbox One

På denne side kan du se, hvordan du tænder eller slukker din Kinect-sensor. Du får også at vide, hvilke funktioner der er deaktiveret, når Kinect-sensoren er slukket.

Tænd eller sluk din Kinect-sensor

Benyt følgende fremgangsmåde for at tænde eller slukke din Kinect:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Kinect under Kinect og enheder.
  5. Vælg Kinect til eller Kinect fra.

Tjek, om din Kinect-sensor er tændt eller slukket

Xbox-logoet på forsiden af Kinect'en lyser, når sensoren er tændt. Hvis Xbox-logoet ikke lyser, er Kinect-sensoren slukket.

Bemærk! Der er en lille LED-indikator ved siden af kameralyset. Dette er privatlivs-LED-indikatoren. Privatlivs-LED'en lyser, når kameraet er aktivt. Hvis Kinect-sensoren er tændt, og kameraet bruges, lyser privatlivs-LED'en ikke.

Funktioner, der er deaktiveret, når Kinect-sensoren er slukket

Følgende funktioner er deaktiveret, når Kinect-sensoren er slukket:

• Kinect-kameraet – du vil ikke kunne bruge bevægelser eller spille via Kinect.
  • Kinect-mikrofonen – stemmekommandoer og stemmechat kan ikke benyttes.
  • Det infrarødt Kinect-kamera (IR-blaster) – der kan ikke sendes eller modtages IR-kommandoer. Derfor er der nogle funktioner, som ikke kan benyttes. Du kan f.eks. ikke skifte TV-kanal via Kinect-sensoren.

Fejlfindingstip

Hvis du har problemer med din Kinect-sensor, skal du frakoble sensoren i 10 sekunder og derefter tilslutte den igen.