Brug USB-portene på din Xbox One-konsol

Der er tre USB 3.0-porte på Xbox One-konsollen: to på bagsiden og én enten foran (Xbox One S) eller på venstre side (original Xbox One).

Understøttet tilbehør

Understøttet tilbehør omfatter:

• Spil- og opladningssæt til Xbox One
  • Mad Catz Arcade FightStick Tournament Edition 2 til Xbox One
  • Thrustmaster TX Racing Wheel, Ferrari 458 Italia Edition
  • Traditionelle (kabelforbundne) USB-tastaturer

Der kommer snart endnu mere USB-tilbehør til Xbox One. Du kan finde flere oplysninger under Xbox One-tilbehør.

Eksternt lager

Hvis du har et eksternt USB 3.0-drev, som har en kapacitet på 256 GB eller mere, kan du bruge det til at gemme spil og apps. Eller du kan bruge drevet til at gemme mediefiler.

Hvis du har et USB-drev, der ikke opfylder disse krav, kan du stadig bruge det til at gemme mediefiler.

Få flere oplysninger under Sådan administrerer du lager på Xbox One.

Kinect-porte

Hvis du bruger en original Xbox One-konsol, er der en unik, dedikeret port på din konsol, så du kan koble Kinect-sensoren direkte i bagsiden af din konsol.

Hvis du har en Xbox One S-konsol, skal der bruges en Kinect-adapter. Kinect-adapteren kan sættes i konsollens USB-port på bagsiden til venstre. Få flere oplysninger under Sådan kan du bruge en Xbox One Kinect-sensor med en Xbox One S-konsol.