Brug appen Xbox-tilbehør til at konfigurere din trådløse Xbox Elite-controller

Hvis du vil konfigurere en standard-Xbox One Wireless Controller, kan du se under Tilpas en trådløs standardcontroller til Xbox One med appen Xbox tilbehør.

Når du åbner appen Xbox tilbehør, kan du se to knapper: Konfigurer og Enhedsoplysninger.

Bemærk! Hvis du har tilsluttet mere end én controller, kan du se alle controllerne, når du går til højre. Hvis flere brugere er logget på, vises de tildelte profiler over controllerne.

Enhedsoplysninger

Vælg Enhedsoplysninger for at omdøbe din controller, aktivér Copilot, og få vist generelle oplysninger om din controller.

Indstil

Vælg Konfigurer for at oprette og redigere brugerdefinerede konfiguration til din controller. Dine gemte konfigurationer besvares på din profil og er tilgængelige på enhver Xbox One eller pc, din controller er tilsluttet.

Kom i gang ved at søge i Community-konfigurationer og tilføje dem, du kan lide, til din egen liste over konfigurationer. Eller vælg Ny konfiguration for at oprette en fra bunden.

Under disse indstillinger findes de konfigurationer, der i øjeblikket er til de to pladser i din controller.

I næste afsnit herunder vises alle dine gemte konfigurationer. Vælg en for at udføre disse handlinger.

• Gem i en plads i din controller
  • Rediger
  • Kopiér
  • Omdøb
  • Slet

Rediger

Redigering er der, hvor du foretager din tilpasning, herunder disse indstillinger:

• Knap-tilknytning
  • Venstre styrepind
  • Højre styrepind
  • Udløsere
  • Vibration
  • Lysstyrke for Xbox-knappen

Knaptilknytning – brug den øverste rullemenu til at vælge, hvilken knap du vil ændre, og vælg derefter den tilhørende knap, for hvilken du vil ændre tilknytningen af dens funktion, under Knyt til. Billedet af controlleren på skærmen opdateres og viser, hvilke knapper der udfører hvilke funktioner.

På denne skærm har du også disse tre indstillinger:

• Skift styrepinde
  • Inverter Y-akse for højre styrepind
  • Inverter Y-akse for venstre styrepind
  • Skift udløsere

Følsomhed for venstre og højre styrepind – vælg Venstre styrepind eller Højre styrepind for at tilpasse og styre, hvilken styrepind der reagerer under gameplay. Når du har valgt den styrepind, du vil tilpasse, kan du vælge Standard, Forsinkelse, Aggressiv, Straks, eller Jævn, alt efter hvordan styrepinden skal reagere i dit spil. Hvis du f.eks. ønsker, at din controller skal reagere hurtigere på en kortere styrepindbevægelse, skal du vælge Straks. Du kan se en graf, der viser styrepindens responskurve.

Bemærk! Disse indstillinger giver forskellige reaktionsmåder i forskellige spil. Hvis du vil teste dine indstillinger, kan du bruge indstillingen Standard på Plads 1 og den tilpassede indstilling på Plads 2.

Udløserfølsomhed - Justere maksimum og minimum for udløsernes bevægelsesbane. Du har to muligheder for at tilpasse dem: Du kan bruge den mekaniske udløserlås på controlleren eller indstillingen for udløserfølsomhed i appen.

Den mekaniske udløserlås fungerer fint i skydespil, fordi den formindsker udløserens bevægelsesbane, så du skal trykke mindre på udløseren for at skyde. Den fungerer muligvis ikke så godt i bilspil, fordi udløseren skal bevæges i sin fulde bane for at få den maksimale acceleration. Her kan du med fordel justere udløsernes følsomhed. Du kan ændre maksimum og minimum for udløsernes bevægelsesbane. Hvis du f.eks. forkorter den maksimale bevægelsesbane, får du den maksimale acceleration med et kortere tryk på udløseren. Prøv at indstille de to pladser forskelligt, og skift mellem dem i realtid for at se forskellen.

Vibration – juster dine controlleres vibrationsfølsomhed. Du kan justere de fire motorer uafhængigt af hinanden: Venstre udløser, Højre udløser, Venstre hoved (i håndtaget) og Højre hoved. Motorernes standardindstilling er 100 %, og de kan justeres ned til 0 %. Når du justerer disse skydere, ændres vibrationens intensitet.

Lysstyrke for Xbox-knappen – reducer lysstyrken af Xbox-knappen, hvis du foretrækker det, ned til 10 % af standardlysstyrken. Dette er især nyttigt, hvis du godt kan lide at spille i mørke.

Gem til plads 1/gem til plads 2

Pladserne svarer til de to positioner på profilkontakten midt på din Xbox Elite Wireless Controller. Du kan have to forskellige profiler gemt på controlleren på samme tid. Hvis f.eks. Plads 1 er din profil til skydespil, og Plads 2 er din racerspilprofil, skal du bare sætte kontakten i den relevante position, så er du klar til at spille. Du behøver ikke justere andre indstillinger. Du kan også gøre dette, mens du spiller et spil.

Konfigurationen af pladserne følger dine controllere. Konfigurationen er gemt på controlleren, så hvis du tager din controller med hen til en ven, kan du bruge konfigurationen der.

Hvis du tilpasser Plads 1 eller Plads 2 på din controller på en anden konsol, bliver den nye konfiguration gemt på controlleren, og din gamle konfiguration bliver overskrevet.

Kopiér

Lav en kopi af konfigurationen, så du kan bruge den som basis for en ny konfiguration, uden at du skal starte helt forfra.

Omdøb

Skift navnet på din gemte konfiguration: Du kan f.eks. kalde konfigurationen for Halo 5, hvis du bruger den til at spille Halo 5.

Slet

Hvis du sletter konfigurationen, påvirker det ikke controlleren, den sletter blot konfigurationen.