Brug AA-batterier i din trådløse controller til Xbox One

Når du udskifter batterierne i din trådløse controller til Xbox One, skal du kun bruge AA-batterier med betegnelsen "LR6" (alkalinebatterier). Isæt dem med deres positive (+) og negative (-) poler som vist i batterirummet. Enheden fungerer bedst, hvis du ikke bruger genopladelige AA-batterier.

Se produktvejledningen for at få vigtige sikkerheds- og sundhedsoplysninger om batterier til din trådløse controller til Xbox One.