Brug din trådløse controller til Xbox One på en pc

Sådan slutter du en trådløs controller til Xbox One til en Windows-pc
Den trådløse controller til Xbox One kan bruges til at spille Xbox-spil på din pc, når den er tilsluttet via et mikro-USB-kabel. Få mere at vide.

Sådan opdaterer du controlleren til Xbox One på Windows 10
Se, hvordan du opdaterer og henter forbedringer til controlleren til Xbox One med appen Xbox One-tilbehør.

Tilslut et chatheadset til Xbox One til en trådløs controller til Xbox One
Få at vide, hvordan du slutter et chatheadset til Xbox One til en trådløs controller til Xbox One.

Brug adapteren til Xbox One-stereohovedtelefoner med Windows 10
Få at vide, hvordan du konfigurerer, bruger og løser problemer med adapteren til Xbox One-stereohovedtelefoner på Windows 10.

Trådløs controller til Xbox One – forskelle på Windows-operativsystemer
Få at vide, hvad du kan gøre med en trådløs controller til Xbox One, og se forskellene i kompatibilitet på Windows 10, Windows 8.1 og Windows 7.

Alt om den trådløse Xbox-adapter til Windows
Få alt det at vide, som du har brug for, om den trådløse Xbox-adapter til Windows, herunder funktioner, konfiguration, fejlfinding og serviceoplysninger.

Fejlfinding i forbindelse med chatheadsets til Xbox One på Windows 10
Kan du ikke høre nogen lyd fra dit chatheadset til Xbox One? Find mulige løsninger på dette problem.

Tilslut og foretag fejlfinding af Bluetooth på den trådløse controller til Xbox One
Få hjælp til at slutte den trådløse controller til Xbox One til Windows 10 via Bluetooth og løse forbindelsesproblemer med Bluetooth.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Brug din trådløse controller til Xbox One på en pc", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?