Oprindelige stemmekommandoer på Xbox One

Med en Kinect kan du bruge den oprindelige "Xbox"-stemmekommandomodel til at styre og interagere med din Xbox One. På denne side kan du se, hvilke landestandarder der understøtter stemmekommandoer, og hvordan du bruger dem.

Bemærk! Hovedtelefoner kan kun benyttes til stemmekommandoer, når du bruger Cortana.

Emner

Understøttede landestandarder for talekommandoer

Hvis du vil se, om du kan bruge stemmekommandoer i dit land/område, skal du se Tilgængelighed af Xbox One-funktioner. I diagrammet skal du se efter funktionen Brug naturlige stemmekommandoer (herunder "Xbox tænd") for at se, om den er tilgængelig for din landestandard.

Lære talekommandoerne til Xbox One

Når du vil lære stemmekommandoerne, kan du som det første sige "Xbox" til din Xbox One. Xbox One viser derefter et par grundlæggende stemmekommandoer (med grøn tekst) som svar.

Hvis du siger "Flere genveje", vises listen over alle stemmekommandoer.

Prøv at sige en af disse kommandoer. Du kan f.eks. sige "Bing" for at søge via Bing.

Brug af talekommandoer på enhver skærm

Du kan se, hvilke stemmekommandoer der er tilgængelige på en skærm, ved at sige "Xbox, vælg". Når teksten på skærmen ændrer farve, kan du sige de ting, der vises med grønt.

Hvis du f.eks. er i Store og siger "Xbox, vælg", vises der en række funktioner med grøn tekst. Du kan sige enhver af de funktioner, der er fremhævet med grønt, for at gå til den funktion eller det område.