Xbox One-controller og -hovedtelefoner – kompatibilitet

I denne artikel beskrives visse forhold vedrørende kompatibilitet for den trådløse controller til Xbox One og den trådløse controller til den originale Xbox One.

Muligheder med controlleren med 3,5-mm port

Fra juni 2015 har nye trådløse controllere til Xbox One en 3,5-mm port, så brugerne kan tilslutte et kompatibelt lydstik på 3,5 mm direkte til controlleren. Du kan finde flere oplysninger i Tilslut kompatible hovedtelefoner til Xbox One.

En tegning af et hovedtelefonkabel, der tilsluttes 3,5-mm porten på den forreste kant af Xbox One-controlleren.

Muligheder med controllerens udvidelsesport

Både den trådløse controller til Xbox One og den trådløse controller til den originale Xbox One understøtter sekundære enheder, f.eks. et lydhovedtelefoner, der kan tilsluttes controllerens udvidelsesport.

Tegningen viser adapteren til Xbox One-stereohovedtelefoner, der tilsluttes en Xbox One-controller, og hovedtelefoner, som tilsluttes hovedtelefonadapteren.

Traditionelle controllere (kabeltilsluttede) fra tredjepartsproducenter har ikke i øjeblikket denne port. Derfor kan eksterne enheder, der er designet til både den trådløse controller til Xbox One og den trådløse controller til den originale Xbox One, og som bruger udvidelsesporten, ikke eller kun delvist benyttes med tredjepartscontrollere. Hvis dine hovedtelefoner skal tilsluttes Xbox One-controlleren eller den controlleren til den originale Xbox One via adapteren til Xbox One Stereo-hovedtelefoner, kan de muligvis ikke benyttes med en tredjepartscontroller.

Bemærk! Lyd understøttes ikke via Bluetooth, når du bruger trådløs controller til Xbox One. Ældre versioner af controlleren til Xbox One understøtter ikke Bluetooth.

Hvis du vil have mulighed for at bruge chatfunktionen med en traditionel controller fra en tredjepartsproducent, kan du bruge Kinect-sensorens chatfunktion.

Andre Xbox-licenserede produkter har lydfunktioner, der ikke bruger udvidelsesporten, f.eks.:

Tjek også tredjepartsproducentens webside for at se, om producenten kan tilbyde produkter, som ikke skal bruge controllerens udvidelsesport.