Xbox One-controller og Oculus Rift

Du får en Xbox One-controller og en trådløs Xbox-adapter til Windows sammen med alle Oculus Rift-sæt til virtual reality.

Bemærk! I Japan er Oculus Rift-sættet til virtual reality bundtet sammen med et micro-USB-kabel på ca. 2,7 meter i stedet for den trådløse Xbox-adapter.

Hvis du har brug for hjælp til at konfigurere din bundtede Xbox One-controller eller trådløse Xbox-adapter til Windows, kan du finde konfigurationsoplysninger på Oculus-supportsiden, Setup Your Xbox Controller (wired mode), eller på Xbox One-supportsiden, Brug din trådløse controller til Xbox One på en pc.

Hvis du har prøvet alle fejlfindingstrin og vil benytte din bytteret i henhold til garantien, skal du anmode om en ombytning hos Oculus via deres supportwebsted på https://support.oculus.com.