Digital TV-tuner til Xbox One

Den digitale TV-tuner til Xbox One er tilgængelig for brugere i Frankrig, Tyskland, Italien, Spanien, Australien og Storbritannien. På denne side beskrives det, hvordan du konfigurerer, bruger og løser problemer med den digitale TV-tuner til Xbox One.

På denne side

Beskrivelse af den digitale TV-tuner til Xbox One

Den digitale tv-tuner til Xbox One er USB-tilbehør, som du kan bruge til at se gratis digitalt tv med Xbox One. Den nye digitale tv-tuner understøtter de gratis tv-standarder DVB-T, DVB-T2 og DVB-C.

Du kan bruge den digitale tv-tuner til Xbox One til at se de bedste live tv-tjenester uden en set-top-boks. Og du kan f.eks. sætte live-TV på pause og bruge Sidestil-funktionen på Xbox til at se TV, mens du spiller et spil eller bruger en app.

Apps til den digitale TV-tuner til Xbox One

Med den digitale TV-tuner til Xbox One kan du få adgang til dine foretrukne TV-serier og -kanaler ved hjælp af talekommandoer via OneGuide og Kinect. Du kan også bruge den digitale TV-tuner til Xbox One til følgende:

• Se gratis DVB-T-, DVB-T2- og DVB-C-baserede TV-kanaler uden at skifte TV-input. Du kan modtage spilinvitationer og notifikationer, mens du ser TV – og du kan også se TV, mens du venter på, at en match for flere spillere skal starte.
  • Se tv, når to eller flere apps er sidestillet, eller mens du bruger Skype eller andre apps.
  • Se programoversigten i OneGuide.
  • Vælg dine personlige favoritter i OneGuide, så du nemt kan vælge, hvad du vil se.
  • Sig navnet på din favorit-TV-kanal – og se den med det samme.
  • Få adgang til OneGuide på Xbox SmartGlass, og indstil kanalerne på dit TV.
  • Se, hvilke TV-serier i OneGuide, der er tilgængelige "on demand" fra videoapps.
  • Få adgang til TV-indhold både via den digitale TV-tuner og via HDMI-input – begge signalkilder er integreret i OneGuide og tilgængelige fra ét sted.
  • Brug TV-styrefunktioner som stop, pause, spol frem og spol tilbage – ud over de talekommandoerne, du kan bruge via Kinect.

Konfigurer den digitale TV-tuner til Xbox One

Der er to trin i konfigurationen af din digitale tuner:

Trin 1: Tilslut tuneren til tv-signalkilden og Xbox One-konsollen ved hjælp af en af de konfigurationer, der er vist nedenfor:

Trin 2: Konfigurer OneGuide og tv-indstillingerne. Når du tilslutter tuneren, burde konsollen automatisk registrere den. Derefter skal du konfigurere tuneren. Når du bliver bedt om at konfigurere, skal du trykke på Guide-knappen for at starte konfigurationsprocessen. Hvis du ikke udfører konfigurationen, når du bliver bedt om det, kan du gøre det senere ved at vælge TV-opsætning under dine Xbox One-indstillinger:

1. Gå til startskærmen.
  2. Tryk på Menuknappen på controlleren.
  1. Vælg Indstillinger.
  2. Vælg Tv og OneGuide.
  3. Følg instruktionerne for OneGuide for at fuldføre tv-opsætningen. Du kan få mere hjælp i Konfigurer live TV med din Xbox One.

Løs problemer med den digitale TV-tuner til Xbox One

Tv-signalet modtages ikke gennem min Xbox

Den digitale TV-tuner til Xbox One er en relativt passiv enhed. De fleste problemer med TV-signalet skyldes, at der tuneren modtager et dårligt signal, eller at TV-indstillingerne på din Xbox One skal justeres. Hvis din Xbox-konsol ikke viser signalet fra dit TV, skal du prøve følgende:

1. Tjek, om du er i et land, der understøtter den digitale TV-tuner til Xbox One (disse lande er angivet øverst i denne artikel). Du kan ikke benytte TV-funktionerne sammen med tuneren i andre lande.
  2. Hvis du vil teste signalet, skal du tage inputkablet ud af den digitale TV-tuner til Xbox One og sætte det direkte i et TV eller en skærm. Hvis signalet stadig er dårligt, skal du kontakte TV-udbyderen. Hvis dit signal er godt, skal du tilslutte inputkablet til den digitale tuner igen og fortsætte til næste trin.
  3. Løs problemer med TV-indstillingerne. Prøv disse muligheder:
    • Brug den fejlfindingsguide, der er integreret i TV-opsætningsappen, under indstillingerne for TV og OneGuide:
      1. Gå til startskærmen.
      2. Tryk på Menuknappen på controlleren.
      3. Vælg Indstillinger.
      4. Vælg Tv og OneGuide.
      5. Følg instruktionerne for Fejlfinding.
    • Se afsnittet Fejlfinding i sektionen med support til OneGuide og Live TV.
    • Brug forummet Live TV på Xbox One, hvor du kan få hjælp fra vores eksperter og andre brugere i vores community.
  4. Hvis disse trin ikke løser problemet, skal tuneren muligvis udskiftes. Du kan bestille en ny tuner ved at gå til Enhedssupport.

Hvad skal jeg gøre, hvis den digitale TV-tuner til Xbox One er i stykker

Hvis din tuner går i stykker, må du ikke bruge den. Du kan bestille en ny tuner ved at gå til Enhedssupport.