Trådløs standardcontroller til Xbox One – oversigt

På denne side

Lær din trådløse standardcontroller til Xbox One at kende

Lær din trådløse controller til Xbox One at kende
Controlleren til Xbox One indeholder mange af de samme funktioner som controlleren til Xbox 360, plus nogle nye.

Xbox One-controller – kompatibilitet
Få oplysninger om, hvordan controllere fra tredjepartsproducenter fungerer med Xbox One-konsollen.

Opdater din trådløse controller til Xbox One
Se, hvordan du kan opdatere din trådløse Xbox One-controller, så du kan bruge adapteren til Xbox One-stereohovedtelefoner og få forbedringer til controlleren.

Sådan kan du konfigurere og bruge den trådløse standardcontroller til Xbox One

Tilslut en trådløs Xbox One-controller til din konsol
Tilslut en trådløs controller til din Xbox One-konsol på et øjeblik. Få alle oplysningerne.

Tilpas en trådløs standardcontroller til Xbox One med appen Xbox Accessories
Se, hvordan du bruger appen Xbox Accessories til at tilpasse og konfigurere din trådløse controller til Xbox One.

Sådan kan du tildele en profil til en trådløs Xbox One-controller
Få at vide, hvordan du tildeler profiler til din trådløse Xbox One-controller, så din profil kan styre Xbox One-konsollen.

Sådan tjekker du batteriniveauet på din Xbox One-controller
Du kan når som helst tjekke batteriniveauet på din trådløse Xbox One-controller. Få at vide, hvordan du gør det.

Tilslut opladerkablet for at bruge din trådløse controller til Xbox One uden batterier
Få at vide, hvordan du bruger din trådløse controller som en kabeltilsluttet, traditionel controller med opladerkablet.

Brug genopladelige batterier i din trådløse controller til Xbox One
Se, hvilken type genopladelige batterier der anbefales til din trådløse controller til Xbox One.

Brug AA-batterier i din trådløse controller til Xbox One
Få flere oplysninger om, hvordan du bruger AA-batterier i din trådløse Xbox One-controller.

Opdater din Xbox One-controller
Se, hvordan du kan opdatere din trådløse Xbox One-controller, så du kan bruge adapteren til Xbox One-stereohovedtelefoner og få forbedringer til controlleren.

Tilslut et Xbox One-chatheadset til en trådløs Xbox One-controller
Det er nemt at tilslutte dit Xbox One-chatheadset til din trådløse Xbox One-controller. Se, hvordan du gør.

Løs problemer med den trådløse standardcontroller til Xbox One

Den trådløse controller til Xbox One afbrydes eller kan ikke oprette forbindelse
Find løsninger, hvis du ikke kan synkronisere din Xbox One-controller med konsollen, eller du ikke kan opretholde forbindelsen mellem controlleren og Xbox One.

Løs problemer med opdateringen af din Xbox One-controller
Se, hvordan du løser problemer med at opdatere din Xbox One-controller og adapteren til Xbox One-stereohovedtelefoner.

Den trådløse controller til Xbox One fungerer ikke korrekt
Se, hvad du skal gøre, hvis din trådløse controller til Xbox One ikke fungerer korrekt eller er gået i stykker.

Den trådløse controller til Xbox One kan ikke tændes
Løs problemet, når din trådløse controller til Xbox One ikke kan tændes.

Din trådløse controller til Xbox One slukkes
Få hjælp til fejlfinding, hvis din trådløse controller til Xbox One slukkes.

Løs problemer med knapperne på Xbox One-controllere
Få hjælp til knapperne på din trådløse Xbox One-controller og den trådløse Xbox Elite-controller.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Trådløs standardcontroller til Xbox One – oversigt", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?