Lær din trådløse controller til Xbox One at kende

Oversiden og forsiden af den trådløse controller

Original trådløs controller til Xbox One Trådløs controller til Xbox One

1 Venstre styrepind
2 Venstre kantknap
3 Vis-knap
4 USB-opladerport
5 Xbox-knap
6 Menu-knap
7 Højre kantknap
8 Navigationstast (D-blok)

9 Udvidelsesport
10 Højre styrepind
16 3,5-mm port
X X-knap
Y Y-knap
A A-knap
B B-knap

Xbox-knap (5). Denne knap har flere funktioner:

• Når controlleren eller konsollen er slukket, skal du holde denne knap nede for at tænde konsollen. Hvis konsollen allerede er tændt, og controlleren er slukket, skal du holde denne knap nede for at tænde controlleren.
  • Når controlleren og konsollen allerede er tændt, skal du holde denne knap nede for at slukke konsollen.
  • Når du bruger konsollen, skal du trykke én gang på denne knap for at gå til startskærmen, uanset hvor du er.
  • Når du får vist to sidestillede apps, skal du trykke to gange på denne knap for at skifte mellem disse apps.
  • Hvis du bruger controlleren med en Windows 10-enhed, åbner denne knap spillinjen, når du trykker på den under et pc-spil. Undtagelse: Hvis du trykker på denne knap under spilstreaming via Xbox-appen til Windows 10, vender du tilbage til startskærmen i Xbox-appen til Windows 10.

Vis-knap (3). Brug denne knap til at fokusere på en aktivitet i et spil eller en app, som f.eks. til at trække et kort frem under et rollespil eller til at få adgang til adresselinjen i Internet Explorer. Denne knaps funktioner afhænger af appen eller spillet.

Menuknap (6). Brug denne knap til at få adgang til spillets eller appens menupunkter, f.eks. Indstillinger eller Hjælp, samt kommandoer i brugergrænsefladen, f.eks. Enter på tastaturet.

USB-opladerport (4). Tilslutter din trådløse controller til konsollen ved hjælp af et mini-USB-kabel. Du kan finde flere oplysninger i Om spil- og opladningssæt til Xbox One Play.

Venstre styrepind (1) og højre styrepind (10). Bruges til at interagere med spil, apps og Xbox One-grænsefladen. De bevæges i den ønskede retning, og de kan også bruges som knapper, du kan trykke på.

Venstre kantknap (2) og højre kantknap (7). Bruges til at interagere med spil, apps og Xbox One-grænsefladen.

Navigationstast (D-blok) (8). Bruges til at interagere med spil, apps og Xbox One-grænsefladen.

Udvidelsesport (9). Bruges til at tilslutte andet tilbehør, f.eks. et chatheadset til Xbox One.

A- , B- , X- , Y- knapper. Bruges til at interagere med spil, apps og Xbox One-grænsefladen.

3,5-mm port (16). Bruges til at tilslutte kompatible lydenheder med stik på 3,5 mm. Findes kun på controllere, der er kommet på markedet efter juni 2015.

Undersiden og bagsiden af den trådløse controller

Original trådløs controller til Xbox One Trådløs controller til Xbox One

2 Venstre kantknap
4 USB-opladerport
7 Højre kantknap
9 Udvidelsesport
11 Højre udløser

12 IR-vindue
13 Knap til trådløs registrering
14 Venstre udløser
15 Batteridæksel
16 3,5-mm port

Dæksel til batteribås (15).

Udvidelsesport (9). Bruges til at tilslutte andet tilbehør, f.eks. chatheadsettet til Xbox One.

Infrarødt vindue (12). Skjult bag ved den røgfarvede plastik ved siden af USB-porten findes infrarøde LED-lys, der bruges til automatisk at danne par mellem brugerne og controlleren via Kinect-sensoren. Du kan få mere at vide om denne funktion i Sådan tildeler du en konto til en trådløs controller til Xbox One.

Knap til trådløs registrering (13). Bruges til trådløst at forbinde controlleren til en konsol og for at danne par via Bluetooth på en Windows 10-pc. Du kan finde flere oplysninger i Tilslut en trådløs controller til Xbox One til din konsol.

Venstre udløser (14) og højre udløser (11). Impulse Triggers brummer under spillet.

3,5-mm port (16). Bruges til at tilslutte kompatible lydenheder med stik på 3,5 mm. Findes kun på controllere, der er kommet på markedet efter juni 2015.