Acceptér Skype-videoopkald på Xbox One

Acceptér indgående Skype-opkald ved hjælp af controlleren

Bemærk! Du kan have problemer med at deltage i gruppeopkald. Vi anbefaler, at du altid starter gruppeopkald, når du bruger Xbox One. Der kan være begrænsninger af funktionaliteten for personer, der deltager i opkaldet via mobil.

1. Når du får at vide, at der er et indgående opkald, skal du trykke på Xbox-knappen på controlleren og holde den nede for at se oplysninger om opkaldet.
  1. Vælg Answer eller Answer without video.

Acceptér indgående Skype-opkald ved hjælp af stemmekommandoer

Når du får at vide, at der er et indgående opkald, kan du besvare opkaldet med flere forskellige talekommandoer:

• "Xbox, svar".
  • “Xbox, answer without video.” (Xbox, svar uden video)
  • “Xbox, decline.” (Xbox, afvis)
  • “Xbox, ignore.” (Xbox, ignorer)

Hvis du bruger Cortana, skal du sige "Hey Cortana" (Hej Cortana) i stedet for "Xbox".

• “Hey Cortana, answer.” (Hej Cortana, svar)
  • “Hey Cortana, answer without video.” (Hej Cortana, svar uden video)
  • “Hey Cortana, decline.” (Hej Cortana, afvis)
  • “Hey Cortana, ignore.” (Hej Cortana, ignorer)