Få adgang til de senest anvendte Xbox One-apps

Du kan hurtigt og nemt få adgang til de fire Xbox One-apps, som du senest har anvendt. I Xbox One vises disse apps under det store appfelt på startskærmen.

Sådan åbner du en app, du har brugt for nylig:

1. Tryk på Xbox-knappen på controlleren.
  2. Brug venstre styrepind til at rulle ned til bunden af skærmen.
  3. Flyt styrepinden til venstre eller højre for at vælge den ønskede app, og tryk derefter på A på controlleren.

Bemærk! Den app, du vælger, åbnes i den tilstand, som den sidst blev vist i.