Føj musik til afspilningslister på din Xbox One

Det er nemt at oprette og føje musik til en Groove Musik-afspilningsliste på Xbox One. Når du er logget på med dit Groove Music Pass, kan du også afspille din musik på Windows 10, Windows 8.1, Xbox 360, Windows Phone 8.1, iOS-enheder, Android-enheder og via Groove Musik.

Bemærk! Du skal have et Groove Music Pass for at kunne bruge alle funktionerne i Groove Musik.

Føj til dine afspilningslister

Hvis du vil føje musik til dine afspilningslister, skal du logge på din Xbox One-konsol med din Microsoft-konto.

Sådan føjer du en bestemt sang til din afspilningsliste:

1. Søg efter og vælg den sang, du vil tilføje, og vælg derefter Tilføj sang med A-knappen på din controller.
  2. Vælg den afspilningsliste, du vil føje sangen til, eller opret en ny afspilningsliste ved at vælge Ny afspilningsliste med A-knappen på din controller.

Sådan føjer du et album til din afspilningsliste:

1. Søg efter og vælg det album, du vil tilføje, og vælg derefter Tilføj album med A-knappen på din controller.
  2. Vælg den afspilningsliste, som du vil føje albummet til, eller opret en ny afspilningsliste ved at vælge Ny afspilningsliste med A-knappen på din controller.