Styr Blu-ray- og dvd-diske på din Xbox One-konsol

Oversigt

Du kan bruge din Xbox One-controller til at styre både Blu-ray-diske og dvd'er, som du afspiller på din konsol. På denne side kan du se, hvordan du gør det, og hvilke funktioner du skal bruge på controlleren.

Løsninger

Forsiden af Xbox One-controlleren

1 Venstre styrepind
2 Venstre kantknap
3 Knappen Vis
4 USB-opladerstik
5 Xbox-knap
6 Knappen Menu
7 Højre kantknap
8 Navigationstast

9 Udvidelsesport
10 Højre styrepind
X X-knap
Y Y-knap
A A-knap
B B-knap

Bemærk! Du kan finde en detaljeret beskrivelse af knapperne på den trådløse controller i Lær din trådløse controller til Xbox One at kende.

Brug en Xbox One-controller til Blu-ray-afspilning

I tabellen nedenfor kan du se de controllergenveje, som du kan bruge, når du afspiller Blu-ray-diske.

Hvis du vil...

Skal du trykke på...

Pause og fortsætte efter pause

X

Springe ét kapitel tilbage

Venstre kantknap
eller
Y, og vælg derefter Spring tilbage

Springe ét kapitel frem

Højre kantknap
eller
Y, og vælg derefter Spring frem

Spole hurtigt frem

Højre udløser (hastigheden øges, hver gang du trækker i udløseren)

Spole tilbage

Venstre udløser (hastigheden øges, hver gang du trækker i udløseren)

Åbne afspilningsfunktionerne på skærmen

B eller Y

Åbne styrefunktionerne til avanceret transport

Knappen Vis

Åbne pop op-menuen til Blu-ray-diske

Til højre på en pind eller til højre på D-blokken (tryk til venstre for at lukke)
eller
Menu-knappen

Bemærk! Denne funktion understøttes ikke af alle diske.

Åbne sporpanelet til Blu-ray-diske

Til højre på en pind eller til højre på D-blokken

Bemærk! Denne funktion understøttes ikke af alle diske.

Avancerede afspilningsfunktioner til Blu-ray-diske

Med de avancerede afspilningsfunktioner, der vises på konsolskærmen, når du ser en Blu-ray-disk, kan du gøre følgende ting:

• Aktivér undertekster
  • Skift kameravinklen
  • Skift lydkanal
  • Få vist afspilningsoplysninger

Brug en Xbox One-controller til dvd-afspilning

I tabellen nedenfor kan du se de controllergenveje, som du kan bruge, når du afspiller dvd'er.

Hvis du vil...

Skal du trykke på...

Pause og fortsætte efter pause

X

Springe ét kapitel tilbage

Venstre kantknap
eller
B, og vælg derefter Spring tilbage

Springe ét kapitel frem

Højre kantknap
eller
B, og vælg derefter Spring frem

Spole hurtigt frem

Højre udløser (hastigheden øges, hver gang du trækker i udløseren)

Spole tilbage

Venstre udløser (hastigheden øges, hver gang du trækker i udløseren)

Åbne afspilningsfunktionerne på skærmen

Menu-knappen, B eller Y

Åbne styrefunktionerne til avanceret transport

Knappen Vis

Avancerede afspilningsfunktioner til dvd'er

Med de avancerede afspilningsfunktioner, der vises på konsolskærmen, når du ser en dvd, kan du gøre følgende ting:

• Aktivér undertekster
  • Skift kameravinklen
  • Skift lydkanal
  • Få vist afspilningsoplysninger