Opret en afspilningsliste i Groove Musik på din Xbox One-konsol

Her kan du se, hvordan du opretter og tilføjer en afspilningsliste i appen Groove Musik på Xbox One, i Windows 10 og Windows 8.1 og på Windows Phone 8.1-, iOS- og Android-enheder eller på Groove Musik med dit Groove Music Pass.

Bemærk! Hvis du er Xbox One-bruger, skal du også have et Xbox Live-abonnement for at kunne bruge Groove Music Pass.

Oprette en afspilningsliste

Log på din konsol med din Microsoft-konto.

Bemærk! Du skal have et Groove Music Pass for at kunne bruge alle funktionerne i Groove Musik.

1. Gå til startskærmen, og start appen fra det fastgjorte Groove Musik-felt.
  2. Vælg Afspilningslister ved at trykke på A-knappen .
  3. Vælg plustegnet (+) ved hjælp af A-knappen .
  4. Navngiv din afspilningsliste.
  5. Når afspilningslisten er oprettet, skal du vælge den med A-knappen .
  6. Begynd at føje musik til afspilningslisten ved at bladre i My albums eller All music.