Appen Aktivering af udviklertilstand – ofte stillede spørgsmål

Oversigt

Har du spørgsmål vedrørende appen Aktivering af udviklertilstand? Her kan du få svar på almindelige spørgsmål.

På denne side

Emner

Hvordan kan jeg få udviklertilstand på min Xbox One-konsol?

Download Aktivering af udviklertilstand-appen fra Store på din Xbox One-konsol, og følg instruktionerne i Aktivering af udviklertilstand til Xbox One.

Jeg er med i programmet Xbox One Forhåndsvisning. Kan jeg downloade appen Aktivering af udviklertilstand?

Hvis du deltager i programmet Xbox One Forhåndsvisning, skal du forlade programmet, før du kan deltage i dette program. Hvis du ikke længere vil have forhåndsadgang til opdateringer, kan du melde dig ud af programmet fra Xbox Preview Dashboard-appen.

Sådan fjerner du din konsol fra programmet Xbox Forhåndsvisning:

1. Åbn Xbox Preview Dashboard-appen.
  2. Vælg Registration.
  3. Vælg Change under Manage flights.

Bemærk! Hvis du har flere konsoller med i programmet, kan du ændre deres status ved hjælp af Manage other consoles.

4. Vælg Remove under Manage programs, og vælg derefter Submit. Du bliver bedt om at vælge en årsag til din framelding.

Hvis der opstår problemer, skal du poste et indlæg i de private Xbox-forummer om tidlig adgang for at få hjælp.

Bemærk! Det tager én hverdag, inden din anmodning om at blive meldt fra Forhåndsvisnings-programmet er blevet behandlet. Indtil det er sket, kan du ikke downloade appen, og din konsols status vises som Pending.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ikke har en Udviklingscenter-konto?

Du skal have en Udviklingscenter-konto, inden du kan aktivere Aktivering af udviklertilstand-appen på din konsol. Det koster et gebyr at oprette din Udviklingscenter-konto. Du kan finde flere oplysninger om oprettelse af en Udviklingscenter-konto, på dev.windows.com/en-us/registration/AccountInfo.

Jeg har fuldført aktiveringsprocessen. Hvor lang tid går der, inden jeg kan bruge appen Aktivering af udviklertilstand?

Du burde have fuld adgang til Aktivering af udviklertilstand-appen få minutter efter aktiveringen. Det kan dog ske, at denne proces tager lidt længere tid.

Hvorfor kan jeg ikke oprette forbindelse til min Xbox One via Visual Studio?

Hvis du har problemer med at oprette forbindelse til din Xbox One med Visual Studio, kører din konsol muligvis i almindelig konsoltilstand og ikke i udviklertilstand. Du kan ikke oprette forbindelse til din Xbox One via Visual Studio, når din konsol er i almindelig konsoltilstand.

Du kan tjekke, hvilken tilstand din konsol er i, ved at trykke på Xbox-knappen  på din controller og derefter rulle til højre til Udvikler hjem. Hvis du ser Gold/Live-indhold i stedet for Udvikler hjem på din skærm, er konsollen i almindelig konsoltilstand. Du kan skifte til udviklertilstand ved at køre appen Aktivering af udviklertilstand.

Du kan finde flere oplysninger i Løs installationsfejl.

Hvordan kan jeg skifte mellem almindelig konsoltilstand og udviklertilstand?

Du kan få mere at vide op almindelig konsoltilstand og udviklertilstand på siden Aktivering af udviklertilstand på Xbox One.

Vil jeg stadig kunne bruge mine spil og apps, hvis jeg aktiverer udviklertilstand?

Nej, du kan ikke bruge dine spil og apps, når udviklertilstand er aktiveret? Du skal skifte fra udviklertilstand til almindelig konsoltilstand, hvis du vil bruge dine spil og apps. Du kan finde flere oplysninger på siden Aktivering af udviklertilstand på Xbox One.

Advarsel! Xbox-systemopdateringen med Forhåndsvisning for udvikler indeholder foreløbig og eksperimentel software. Det betyder, at nogle populære spil og apps ikke vil fungere som forventet, og du kan opleve lejlighedsvise nedbrud og datatab.

Hvorfor virker mine spil og apps ikke?

Hvis dine spil og apps ikke virker, eller hvis du ikke har adgang til Store, Community, OneGuide eller Xbox Live-tjenesterne, kører du formentlig i udviklertilstand. Du kan tjekke, hvilken tilstand du kører i, ved at trykke på Xbox-knappen  på din controller og derefter rulle til højre på startskærmen til Udvikler hjem. Hvis du ser Gold/Live-indhold i stedet for Udvikler hjem på din skærm, er konsollen i almindelig konsoltilstand.

Hvis du vil spille spil, skal du skifte til almindelig konsoltilstand. Du kan få flere oplysninger på siden Aktivering af udviklertilstand på Xbox One.

Mister jeg mine spil/apps eller gemte ændringer, hvis jeg deaktiverer/fjerner udviklertilstand fra min konsol?

Hvis du vælger at forlade Forhåndsvisning for udvikler-programmet, skal du udføre en nulstilling til fabriksindstillingerne på din Xbox One-konsol. Når du foretager en nulstilling til fabriksindstillingerne, bliver alt indhold på konsollen slettet. Hvis det sker, skal du installere alle dine spil og apps igen. Hvis du har været online, da du spillede dine spil, er din Xbox-profil, dine spilgennemførelser, din gamerscore og din avatar gemt, så du mister ikke disse elementer.

Vil jeg kunne udgive min app?

Med denne version kan du ikke udgive dine apps. Du vil kunne udgive dine apps i en senere version. Hensigten med denne version er at give udviklerne tidlig adgang til udviklerværktøjer, så de har tid til at kode deres apps, inden det færdige produkt udgives.

Hvordan kan jeg forlade Forhåndsvisning for udvikler-programmet?

Se emnet Deaktivering af udviklertilstand på Xbox One for at få oplysninger om, hvordan du forlader Forhåndsvisning for udvikler-programmet.

Jeg har solgt min Xbox One, og den var i udviklertilstand. Hvordan kan jeg deaktivere udviklertilstand?

Hvis du ikke længere har adgang til din Xbox One, kan du deaktivere den fra Windows Udviklingscenter. Du kan finde flere oplysninger i "Deaktiver din konsol via Windows Udviklingscenter" på Deaktiver udviklertilstand på Xbox One.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg stadig er i udviklertilstand, efter jeg har forladt Forhåndsvisning for udvikler-programmet?

Hvis du stadig er i udviklertilstand, efter du har forladt Forhåndsvisning for udvikler-programmet, skal du starte Udvikler hjem og trykke på knappen Forlad udviklertilstand. Herefter genstartes din konsol i almindelig konsoltilstand. Du kan finde flere oplysninger på siden Aktivering af udviklertilstand på Xbox One.

Kan jeg udgive min app?

Det bliver muligt at udgive apps via Udviklingscenter senere i år. Universel Windows-apps (UWP), der er oprettet og testet på en Xbox One i almindelig konsoltilstand, skal gennem den samme evaluering og udgivelsesproces, som Windows udfører i dag, samt en række ekstra evalueringer for at opfylde Xbox One-standarderne.

Kan jeg udgive mine spil?

Du kan bruge UWP og din Xbox One i udviklertilstand til at designe og teste dine spil på din Xbox One. For at udgive UWP-spil skal du registrere dig på ID@Xbox.

ID@Xbox giver udviklere fuld adgang til Xbox Live-API'er til deres spil, herunder gamerscore og gennemførelser samt mulighed for at benytte multiplayerspil mellem enheder, skylagring og alle funktionerne i Xbox Live-tjenesten på Xbox One. ID@Xbox kan også give adgang til Xbox One-udviklingssæt til spil, der skal bruge hele potentialet i Xbox One-hardwaren.

Vil hele UWP-API-overfladen være tilgængelig på Xbox?

Du kan finde oplysninger om tilgængeligheden af UWP-API-overfladen til Xbox One på siden Kendte problemer for denne foreløbige version.

Vil spillenes standardprogrammer (spilmotor) fungere?

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan spillenes standardprogrammer vil fungere, på siden Kendte problemer for denne foreløbige version.

Hvilke faciliteter og systemressourcer er tilgængelige til UWP-spil på Xbox One?

Du kan finde oplysninger om de tilgængelige faciliteter og systemressourcer i Systemressourcer til UWP-apps og -spil på Xbox One.

Hvor kan jeg få svar på spørgsmål om, hvordan jeg bruger Udvikler hjem på min Xbox One?

Du kan få mere at vide om, hvordan du starter og bruger Udvikler hjem, i Introduktion til Xbox One-værktøjer.

Hvor skal jeg henvende mig, hvis jeg har yderligere spørgsmål eller brug for support?

Hvis du har brug for mere hjælp eller har flere spørgsmål, skal du se Ofte stillede spørgsmål og UWP-apps til Xbox.

Du kan finde flere oplysninger i forummerne Kendte problemer i UWP-apps til Xbox og Udvikling af Universel Windows-apps.

Relaterede problemer