Konfigurer og installér afspillerappen til Blu-ray og dvd på Xbox One

Oversigt

Hvis du vil se Blu-ray- og dvd-film på din Xbox One, skal du først installere Blu-ray-appen. Vælg en af følgende muligheder for at installere appen.

Installér fra startsiden på Xbox

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, vælg Start, og rul derefter mod højre, og vælg Store.
  2. Vælg Søg.
  3. Skriv Blu-ray i søgefeltet, tryk på Menu-knappen på din controller, og vælg derefter Blu-ray Player-appen, når den vises.
  4. Vælg Gratis eller Installér for at downloade og installere Blu-ray Player-appen.

Installér ved at indsætte en disk

1. Indsæt en Blu-ray- eller dvd-disk i din Xbox One-konsol.
  2. Vælg Blu-ray Disc-appen, når den vises.
  3. På siden med oplysninger om Blu-ray Player-appen skal du vælge Gratis eller Installér.
  4. Din disk skulle blive afspillet automatisk.

Når appen er installeret, kan du se Blu-ray- eller dvd-film ved at indsætte disken i din Xbox One og vælge Blu-ray player på startskærmen eller ved at vælge den under Mine spil og apps.