Stream musik til din Xbox One med Groove Musik

Afspil musik ved at streame fra Groove Music Store til din Xbox One-konsol. Med et Groove Music Pass kan du få adgang til tusindvis af sange via din konsol. Sådan gør du:

1. Log på konsollen med dit Xbox Live-gamertag.
  2. Gå til Musik, og vælg appen Groove Musik.
  3. Find eller søg efter musik. Vælg en sang eller en afspilningsliste, som du vil streame.

Bemærk!

• Hvis du ikke har brugt Groove Musik-appen endnu, skal du downloade appen ved at vælge feltet Musik på startskærmen.
  • På Xbox One kan Groove Music Pass kun bruges til streaming. Det tilgængelige indhold varierer efter land og tidspunkt. Se Groove Musik for at få flere oplysninger.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg bruge OneDrive til at gemme min musik og afspille den på min pc med Windows 10 eller Windows 8.1, Xbox One eller Xbox 360?

Ja! Du kan finde flere oplysninger i Ofte stillede spørgsmål til OneDrive Music og oplysninger om fejlfinding.

Hvad skal jeg bruge for at kunne afspille musik på min Xbox One-konsol?

Du skal have et Groove Music Pass for at kunne afspille musik på din konsol. Men selvom du ikke har et Groove Music Pass, kan du stadig gå på opdagelse i Groove Musik.

Kan jeg bruge mit Groove Music Pass på flere konti?

Nej. Et Groove Music Pass kan kun knyttes til én Xbox Live-konto eller ét gamertag.

Hvordan kan jeg opsige mit Music Pass?

Du kan til enhver tid opsige dit Groove Music Pass. Find ud af, hvordan du gør, under Opsig dit Groove Music Pass.

Hvordan administrerer jeg min Groove Musik-konto?

Du kan administrere din Groove Musik-konto ved at vælge Abonnementer i appen Indstillinger på din Xbox One-konsol. Du kan også administrere den med Groove Musik-appen til Windows 10 eller Windows 8.1 eller via Min kontoXbox.com.

Xbox Live-tjenesten er ikke tilgængelig

Hvis fejlmeddelelsen "Xbox Live-tjenesten er ikke tilgængelig" vises, når du prøver at få adgang til Groove Musik fra din Xbox One-konsol, kan du prøve følgende:

Løsning 1: Tjek status for Xbox Live-tjenesten.

Løsning 2: Acceptér vilkår for anvendelse af Xbox Live:

1. Gå til Vilkår for anvendelse af Xbox Live.
  2. Acceptér Vilkår for anvendelse, hvis du bliver bedt om det.
  3. Start Groove Musik på din Xbox One-konsol.