Sådan lukker du en app eller et spil på Xbox One

Hvis der opstår et problem med en app eller et spil på Xbox One, eller hvis du bare vil skifte spil eller app, kan du nemt lukke den app eller det spil, du bruger. Sådan gør du:

1. Tryk på Xbox-knappen på controlleren, mens du er i spillet eller appen. Så kommer du tilbage til startsiden.
  2. Tjek, at det store applikationsfelt er markeret, og tryk derefter på Menu-knappen på controlleren.
  3. Vælg Afslut.

Bemærk! Hvis problemet med dit spil eller din app medfører, at konsollen ikke reagerer, skal du i stedet slukke og tænde for din Xbox One-konsol.