Ved brug af dette site godkendes brug af cookies til analyse, personalisering af indhold og annoncer.
Del denne side

Foretag Skype-videoopkald på Xbox One

Det er nemt at foretage videoopkald på din Xbox One-konsol ved hjælp af Skype. Sådan foretager du et videoopkald med Skype:

  1. Log på din Xbox One-konsol vha. din Microsoft-konto.
  2. Gå til Mine spil og apps.
  3. Vælg Skype-appen, og log på.
  1. Rul til højre til personer, og vælg derefter den kontakt, du vil ringe til.
  1. Vælg videoopkald. Skype ringer nu op til din kontakt.

Var denne artikel nyttig?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Foretag Skype-videoopkald på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?

Del denne side