Installer My Xbox Live på en Android-telefon

Du kan installere My Xbox Live til Android på Android-telefoner, der opfylder følgende krav:

• Android 2.2.x, 2.3.x eller 4.0.x
  • Open GL 2.0
  • Skærmopløsning på mindst 480 × 800 WVGA
  • Xbox Live-medlemskab (gratis eller Gold)

På denne side

Installer My Xbox Live direkte på din telefon

1. Gå til Google Play på din Android-telefon.
  2. Tryk på ikonet Søg, og søg efter My Xbox Live.
  3. Følg anvisningerne for at downloade og installere appen på din Android.

Installer My Xbox Live ved hjælp af din computer

1. Gå til Google Play via webbrowseren på computeren.
  2. Gå til eller søg efter My Xbox Live.
  3. Klik på Installer, og følg derefter anvisningerne for at downloade appen og installere den på din Android-telefon.

Bemærk!

Du kan hos telefonforhandleren få at vide, om din telefon er kompatibel med My Xbox Live.

• My Xbox Live er ikke kompatibel med Android-tablets.
  • Hvis du kører Android 4.0 ("Ice Cream Sandwich") eller nyere, bør du overveje at installere SmartGlass, som har alle de samme funktioner som My Xbox Live samt nye funktioner, du kan bruge med Xbox 360-konsollen.