Sådan linker du en eksisterende Skype-konto med en Microsoft-konto på Xbox One

Hvis du allerede er Skype-kunde, skal du muligvis knytte din Skype-konto til din Microsoft-konto for at bruge Skype-appen på din Xbox One-konsol.

Bemærk! Hvis du har knyttet den forkerte Skype-konto til din Microsoft-konto, skal du se siden Hvordan fjerner jeg tilknytningen mellem min Skype-konto og min Microsoft- eller Facebook-konto?

Hvis du vil bruge Skype-appen på din Xbox One-konsol, skal du have en Skype-konto. Gør følgende for at linke en eksisterende Skype-konto med din Microsoft-konto:

1. Log på din Xbox One-konsol vha. din Microsoft-konto.
  2. Tryk på højre udløser , mens du er på skærmen Start, og vælg derefter Mine spil og apps.
  3. Vælg Skype-appen.
  4. Vælg Log på under Bruger allerede Skype.
  5. Vælg Brug en anden konto.
  6. Angiv dit brugernavn og din adgangskode til Skype.
  7. Vælg Log på.
  8. Vælg Tilknyt konto i vinduet Tilknyt nu.
  9. Vælg OK.
  10. Tilføj dit Skype-billede. Vælg enten Tag et billede eller Brug mit Xbox-gamerbillede.
  11. Hvis du vil modtage notifikationer, skal du vælge Tillad, at Skype sender dig notifikationer i vinduet Oprethold forbindelse.
  12. Vælg OK.
  13. Vælg Kom i gang.

Din Skype- og Microsoft-konto er nu linket sammen.