MLG.TV på Xbox Live

Major League Gaming (MLG), førende inden for eSports, præsenterer MLG-appen til Xbox One. Se MLG’s omfattende, professionelt produceret spil-indhold, som viser det bedste inden for konkurrencespil og meget mere. Programmet omfatter originale shows som det ugentlige “eSports Report” og MLG’s turneringer, topspillere, ligaer og konkurrencer.
Få nye spil, film og apps via Xbox One
Shop via Xbox One, og køb film, tv-serier, spil, apps og meget mere.
Brug appkanaler med OneGuide
Få at vide, hvordan du føjer videoapps (video-on-demand) til din liste over appkanaler i OneGuide, så du kan se dem i din kanaloversigt.
"Jeg oplever dårlig streamingkvalitet på min Xbox One".
Find ud af, hvilke løsninger du kan prøve, hvis din Xbox One kan oprette forbindelse til Xbox Live, men streamingkvaliteten er dårlig.
Administrer beskyttelse af personlige oplysninger og onlinesikkerhed for Xbox One
Vil du blokere, så dine børn ikke kan se anstødeligt indhold på din Xbox One-konsol uden din tilladelse og sikre, at det er sikkert at bruge din konsol, når du ikke selv er til stede? Læs, hvordan du bruger indstillingerne for beskyttelse af personlige indstillinger og onlinesikkerhed i Xbox One til at administrere, hvilke film og tv-serier der kan ses via Xbox Live.
Indholdsbegrænsninger, når en voksen og et barn er logget på Xbox One
Få mere at vide om den måde, indholdsbegrænsningerne fungerer på, når både en voksen og et barn er logget på Xbox One-konsollen.
Billedet på Xbox One er sløret
Få at vide, hvad du skal gøre for at få den bedste videokvalitet på din Xbox One-konsol.
Komplet liste over artikler om appsupport
Læs mere om, hvordan du konfigurerer, bruger og foretager fejlfinding af dine Xbox-apps på iPhone.
Fjern spil eller apps på Xbox One for at frigøre plads på harddisken
Få at vide, hvordan du kan slette spil og apps, så der frigøres plads på din Xbox One-konsol.

Vejledning

Alle oplysninger i dette afsnit leveres af MLG.TV-appen til Xbox One. Du kan også få adgang til disse oplysninger på konsollen ved at sige "Xbox Help" (Xbox, hjælp), mens du bruger appen.
Brugervejledningen til denne app er desværre ikke tilgængelig i øjeblikket. Hvis du vil have hjælp, skal du sige "Xbox, Help" (Xbox, hjælp), mens du bruger appen, eller trykke på menuknappen på den trådløse controller til Xbox One og derefter vælge "Help". Ellers kan du gå til appens websted.

Kontakt

Support til MLGTV
support@majorleaguegaming.com