Føj en sang til din musiksamling på Xbox One

Oversigt

Det er nemt at føje dine yndlingssange til din musiksamling på Xbox One. Du skal have et Groove Music Pass for at kunne bruge alle funktionerne i Groove Musik.

Bemærk! På Xbox One kan Groove Music Pass kun bruges til streaming. Det tilgængelige indhold varierer efter land og tidspunkt. Se Groove for at få flere oplysninger.

Føj en sang til din musiksamling

Det er nemt at føje en bestemt sang til din samling. Sådan gør du:

1. Log på din Xbox One-konsol med din Microsoft-konto.
  2. Åbn Groove Musik-appen.
  3. Vælg den sang, du vil tilføje, og vælg derefter Tilføj sang med A-knappen  på din controller.
  4. Klik på Samling med A-knappen . Nummeret skulle nu findes i sin musiksamling.
På Skærmen Groove Musik er muligheden for at tilføje en sang til brugerens samling fremhævet sammen med indstillingen