Netflix-app på Xbox One

Download den gratis Netflix-app, og se tv-serier og film med det samme. Med et Netflix-abonnement har du adgang til ubegrænset streaming. Er du ikke allerede medlem? Start din GRATIS prøveperiode i dag. – Se, hvad du har lyst til, når du har lyst til det. – Fortsæt afspilningen fra det sted, hvor du stoppede. – Se film direkte på din Xbox. – Få at vide, hvordan du konfigurerer, bruger og foretager fejlfinding af Netflix-appen. Yderligere krav: For at kunne se indhold i Ultra HD 4K skal du have følgende: – Et tv, der er kompatibelt med Ultra HD-streaming på Netflix. – En Xbox One S-konsol. – Et abonnement, der understøtter streaming i Ultra HD. – En stabil internetforbindelse med en hastighed på 25 megabit pr. sekund eller højere.
Få nye spil, film og apps via Xbox One
Shop via Xbox One, og køb film, tv-serier, spil, apps og meget mere.
"Jeg oplever dårlig streamingkvalitet på min Xbox One".
Find ud af, hvilke løsninger du kan prøve, hvis din Xbox One kan oprette forbindelse til Xbox Live, men streamingkvaliteten er dårlig.
Administrer beskyttelse af personlige oplysninger og onlinesikkerhed for Xbox One
Vil du blokere, så dine børn ikke kan se anstødeligt indhold på din Xbox One-konsol uden din tilladelse og sikre, at det er sikkert at bruge din konsol, når du ikke selv er til stede? Læs, hvordan du bruger indstillingerne for beskyttelse af personlige indstillinger og onlinesikkerhed i Xbox One til at administrere, hvilke film og tv-serier der kan ses via Xbox Live.
Indholdsbegrænsninger, når en voksen og et barn er logget på Xbox One
Få mere at vide om den måde, indholdsbegrænsningerne fungerer på, når både en voksen og et barn er logget på Xbox One-konsollen.
Billedet på Xbox One er sløret
Få at vide, hvad du skal gøre for at få den bedste videokvalitet på din Xbox One-konsol.
Komplet liste over artikler om appsupport
Læs mere om, hvordan du konfigurerer, bruger og foretager fejlfinding af dine Xbox-apps på iPhone.
Fjern spil eller apps på Xbox One for at frigøre plads på harddisken
Få at vide, hvordan du kan slette spil og apps, så der frigøres plads på din Xbox One-konsol.

Vejledning

Alle oplysningerne i dette afsnit leveres af Netflix-appen til Xbox One. Du kan også få adgang til disse oplysninger på konsollen ved at sige "Xbox Help" (Xbox, hjælp), mens du bruger appen.
Brugervejledningen til denne app er desværre ikke tilgængelig i øjeblikket. Hvis du vil have hjælp, skal du sige "Xbox, Help" (Xbox, hjælp), mens du bruger appen, eller trykke på knappen Menu på den trådløse Xbox One-controller og derefter vælge "Help". Ellers kan du gå til appens websted.