Sådan åbner du en Xbox One-app i fuld skærm

Når du åbner en Xbox One-app fra listen over de senest brugte apps, åbnes appen i den tilstand, som den sidst blev vist i. Hvis f.eks. en app var i sidestillet tilstand, da du lukkede den, bliver appen vist i sidestillet tilstand, næste gang du åbner den.

Bemærk! Apps, der er lukket i sidestillet tilstand, vises under senest anvendte på startskærmen med et lille "sidestillet"-ikon øverst til højre i appfeltet.

Du kan imidlertid nemt få vist appen i fuld skærm. Sådan gør du:

Bemærk! Appen skal understøtte fuldskærmsvisning.

1. Gå til startskærmen.
  2. Vælg appen i afsnittet med de senest brugte apps på startskærmen.
  3. Tryk på Menu-knappen på controlleren.
    Bemærk! Menu-knappen findes til højre lige under Xbox-knappen .
  4. Vælg Go full screen.