Problemer med at købe musik pga. uoverensstemmelse mellem områder på Xbox One

Problemer med at købe musik pga. uoverensstemmelse mellem områder på Xbox One

Du kan opleve problemer, når du prøver at købe musik fra Store på Xbox One. Problemerne kan skyldes en eller flere af følgende årsager:

• Sproget og/eller området for Apps, Spil, Film og TV-indhold i Store svarer ikke til Groove Musik-indholdet i Store.
  • De betalingsmåder, der kan benyttes til Apps, Spil, Film og TV-indhold, svarer ikke til de betalingsmåder, der kan benyttes til køb i Groove Musik. Dette omfatter valuta og gavekort, som du har indløst på din konto.
  • Den valuta, som du bruger til at købe Groove Musik-indhold, kan være en anden end den valuta, der benyttes til at købe Apps, Spil, Film og TV-indhold.
  • Sproget og formateringen af oplysninger, f.eks. valuta og tidsindstillinger, er ikke som forventet i Store, på onlinekvitteringer eller i faktureringsoplysningerne.

Dette kan ske, hvis din Xbox One-konsol ikke er knyttet til samme område som din Xbox Live-konto. Din konsols område afgør, hvilket område der gælder for Apps, Spil, Film og TV-indhold. Din Xbox Live-konto afgør, hvilket område der gælder for Groove Musik-indhold, fordi du kun kan købe musik fra det område, som din Xbox Live-konto er knyttet til.

Tjek områderne for Xbox Live og Xbox One

Du kan tjekke, om din Xbox One-konsol og din Xbox Live-konto er knyttet til forskellige områder, på følgende måde:

1. Kontrollér området for din Xbox One-konsol:
    1. Gå til startskærmen, og vælg Indstillinger, eller sig "Xbox, settings" (Xbox, gå til indstillinger).
    2. Vælg System.
    3. Dit område vises under Sprog og placering.
  2. Log på siden Betaling og fakturering med din Microsoft-konto.

Bemærk! Hvis du ikke kan huske mailadressen eller adgangskoden til din Microsoft-konto, skal du se Løsning på problemer med mistet konto eller Løsning på problemer med mistet adgangskode.

3. Rul ned for at se Land/område for din konto.
  4. Se, om de to områder, der er angivet, stemmer overens.

Skift område

Vi anbefaler, at du beholder områdeindstillingerne, som de er, på din konsol og din Xbox Live-konto. Men hvis du ikke har en gyldig betalingsmåde for det område, som din Xbox Live-konto er knyttet til, skal du overflytte kontoen til et andet område. Dette kan du gøre ved at logge på siden Overflytning af Xbox Live-konto og følge instruktionerne der.

Hvis du vil have flere oplysninger om, hvordan det påvirker dine nuværende tjenester, f.eks. Groove Music Pass, når du skifter område, skal du gå ind på Skift området for din Xbox Live-konto.