Skype på Xbox One – ofte stillede spørgsmål

På denne side

Hvordan er Skype integreret med Xbox One?

Skype på Xbox One er designet specifikt til Xbox One, så du kan kommunikere med venner og familie via dit tv. Og for første gang nogensinde giver vi dig mulighed for at bruge dit tv til gruppevideoopkald. Det betyder, at du kan tale med og se hele familien hjemme fra din stue – med Skype. Skype på Xbox One bruger Kinect-kameraet, så billedet til dine videoopkald bliver i vidvinkelformat. Det betyder, at alle familiemedlemmerne kan være med i billedet, uden at de skal mase sig sammen foran en skærm. Kinect-mikrofonen kan identificere din stemme, selvom der er mange forskellige lyde i rummet. Derfor kan du fortsætte med at spille et spil, mens du har et Skype-opkald. Desuden kan du bruge Xbox One-konsollens stemme- og gestusstyring til Skype, så du kan starte og afslutte dine Skype-opkald uden at løfte en finger.

Kan jeg foretage Skype-opkald til min familie og mine venner via Xbox One-konsollen ligesom på en computer?

Ja. Skype på Xbox One har de velkendte Skype-funktioner, f.eks. chat og Skype-til-Skype-video- og taleopkald. For første gang nogensinde får du nu mulighed for at have gruppevideoopkald på den største skærm i hjemmet. Det vil føles, som om hele familien er sammen i stuen, selvom I sidder mange forskellige steder.

Skal jeg have et Xbox Live Gold-abonnement for at kunne bruge Skype på Xbox One?

Nej, der kræves ikke længere et Xbox Live Gold-abonnement for at kunne bruge Skype på Xbox One. Men du skal knytte din Skype-konto til din Microsoft-konto. Med Skype på Xbox One kan du benytte video- og lydopkald med en eller flere personer, uden at det koster ekstra. Uanset hvor dine venner og familiemedlemmer er, kan du samle op til fire personer til et gruppeopkald på dit tv hjemme fra din stue. Se Sådan linker du en eksisterende Skype-konto med en Microsoft-konto på Xbox One.

Skal jeg oprette en ny Skype-konto til Xbox One? Eller kan jeg bruge min nuværende Skype-konto?

Nej, du behøver ikke en ny Skype-konto. Når du har logget på Skype til Xbox One første gang, forbliver du logget på. Xbox One genkender dig automatisk, når du er i rummet, så du skal ikke angive adgangskoden igen.

Skal jeg betale nogen gebyrer for at bruge Skype på Xbox One?

Du skal ikke betale nogen ekstra gebyrer for at bruge Skype-til-Skype-funktionerne, f.eks. video, tale og chat. Hvis du bruger alle dine 100 verdensminutter til opkald til mobiltelefoner og fastnettelefoner, kan du købe Skype-kredit eller oprette et Skype-abonnement. Du kan finde flere oplysninger om Skype-kredit og -abonnementer på Skype.com.

Afbryder Skype spil eller apps?

Skype anvender stilleperiodeindstillingerne på Xbox One – så du kan styre, hvornår venner og familie kan kontakte dig på Skype.

Hvordan logger jeg af Skype?

I v1.8 introducerer vi muligheden for at logge af. Du kan logge af ved at vælge din avatar, mens du er på startskærmen i Skype, og derefter vælge Log af. Når du starter Skype næste gang, bliver du logget på automatisk.

Hvem skal jeg kontakte, hvis jeg har spørgsmål om min Skype-konto og faktureringsoplysninger?

Alle spørgsmål vedrørende din Skype-konto og fakturering skal rettes til Skype-support.

Kan jeg bruge Sidestil-funktionen med Skype?

Ja, i v1.8 er det nu muligt at besvare og starte opkald fra Skype, mens det er fastgjort. Du kan have et videoopkald mellem to personer eller et trevejs-lydopkald, mens Skype er i fastgjort tilstand. Opkald med flere deltagere skal køre i fuld skærm.

Hvis du har en samtale i Skype og vil fastgøre en anden applikation til skærmen, skal du gøre følgende:

1. Gå til Start-skærmen.
  2. Vælg indstillingen Snap midt på skærmen.
  3. Tryk på A-knappen  for at vælge den app, du vil sidestille.
  4. Tryk på A  igen. Nu burde Skype køre til venstre på skærmen, mens den anden app kører i højre side.

Du kan fastgøre Skype ved hjælp af controlleren, talekommandoer eller håndbevægelser. Du kan finde flere oplysninger i Multitasking med Sidestil på Xbox One.

Kan jeg se billeder med Skype på Xbox One?

I v1.8 introducerer vi muligheden for at modtage og se billeder, der sendes til en Skype på Xbox One-bruger fra en mobilenhed ved hjælp af Skype til iOS 5.0 eller nyere eller Skype til Windows Phone 2.21 eller nyere. Billeder eller filer, der sendes fra en anden type enhed, understøttes ikke i øjeblikket i Skype på Xbox One.

Hvorfor kan jeg ikke logge på Skype, og hvorfor bliver jeg gentagne gange spurgt, om jeg vil logge på en Xbox-profil?

Udfør disse trin for at afhjælpe dette problem:

1. Gå til Start-skærmen.
  2. Tryk på Menuknappen  på din controller, og derefter vælg Indstillinger.
  3. Vælg Privatlivs- og onlinesikkerhed.
  4. Hvis niveauet for beskyttelse af personlige oplysninger er indstillet til Brugerdefineret, skal du trykke på A-knappen  for at justere det.
  5. Sørg for, at Kommunikere med video og Kommunikere med stemme og tekst ikke er indstillet til Bloker.
  6. Gå tilbage til Start-skærmen, og prøv at logge på Skype igen.

Jeg mangler en funktion i Skype på Xbox One. Hvor er den?

Følgende funktioner er i øjeblikket ved at blive udviklet til Skype til Xbox One:

• Sms
  • Voicemail
  • Skærmdeling
  • Redigering og sletning af chatbeskeder
  • Afsendelse af videomeddelelser (du kan dog modtage videomeddelelser)
  • Afsendelse af kontakter
  • Integration af Facebook-kontakter
  • Profilbilleder i høj opløsning

Jeg får ikke Skype-opkald og chatnotifikationer på min Xbox One. Hvordan løser jeg dette problem?

Start Skype, hver gang du tænder konsollen, for at sikre dig, at du ikke misser nogen Skype-opkald eller chatnotifikationer. Derefter modtager du notifikationer, selvom du bruger andre Xbox One-apps.