Foretag gruppevideoopkald med Skype på Xbox One

Det er nemt at foretage gruppevideoopkald på Xbox One ved hjælp af Skype. Din Kinect-sensor skal være tilsluttet, inden du kan foretage et gruppevideoopkald. Du kan starte et gruppevideoopkald med en ven og derefter tilføje op til 4 personer i en gruppe (inkl. dig selv). Hvis en anden Skype-bruger starter opkaldet fra en anden enhed, f.eks. en Windows 10-pc, kan der deltage op til 25 personer i dette opkald.

Bemærk! Du kan have problemer med at deltage i gruppeopkald. Vi anbefaler, at du altid starter gruppeopkald, når du bruger Xbox One. Der kan være begrænsninger af funktionaliteten for personer, der deltager i opkaldet via mobil.

Sådan foretager du gruppevideoopkald

Bemærk! Deltagerne i en videochat skal være på en Xbox One-konsol eller en pc. Hvis et videoopkald besvares fra en telefon, skiftes der til talechat.

Brug din controller til at foretage et gruppevideoopkald via Skype.

1. Log på din Xbox One-konsol vha. din Microsoft-konto.
  2. Vælg Skype-feltet.
Skype-feltet er fremhævet på skærmen Samling.
  1. Vælg telefonikonet.
Telefonikonet er markeret i Skype-appen.
  1. Skriv et telefonnummer, eller vælg View all contacts for at vælge den person, du vil ringe til.
Knappen
  1. Tilføj op til 2 yderligere deltagere ved hjælp af knappen Add participants.
Bogstavet
  1. Vælg video call.
Den valgte kontakts oplysninger vises på skærmen, hvor du kan foretage et video- eller taleopkald og tilføje deltagere.
  1. Skype prøver herefter at ringe op til dine kontakter.
Skærmen