Ved brug af dette site godkendes brug af cookies til analyse, personalisering af indhold og annoncer.
Del denne side

Føj kontakter til Skype på Xbox One

Føj kontakter til Skype på Xbox One

Gør følgende for at føje kontakter til Skype på din Xbox One-konsol:

  1. Log på Xbox One-konsollen vha. din Microsoft-konto.
  2. Start Skype-appen.
  1. Tryk på Menu-knappen på controlleren.
  1. Vælg Add contact, og vælg derefter Skype contact.
  1. Skriv kontaktoplysningerne for den kontakt, du vil tilføje.
  2. Vælg den kontakt, du vil tilføje.
  3. Vælg add contact.
  1. Send en invitation til den kontakt, du vil tilføje.

Når den nye kontakt accepterer din invitation, bliver vedkommende føjet til dine Skype-kontakter.

Var denne artikel nyttig?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Føj kontakter til Skype på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?

Del denne side