Registrer en Skype-konto på Xbox One

Hvis du vil foretage og modtage Skype-opkald via din Xbox One-konsol, skal du først registrere en Skype-konto. Sådan gør du:

1. Log på din Xbox One-konsol vha. din Microsoft-konto.
  2. Tryk på højre udløser, mens du er på startskærmen, og vælg derefter Skype-appen.
  1. Vælg Join.
  1. Acceptér Terms of Use & Privacy Policy, og vælg derefter Create account.
  1. Vælg OK, når din nye konto er oprettet.
  1. Du kan vælge at slå notifikationer til ved at vælge Allow Skype to send you notifications.
  1. Du kan nu foretage og modtage stemme- og videoopkald vha. Skype. Vælg Kom i gang for at gå i gang med at bruge din nye Skype-konto.

Bemærk! Hvis du har problemer med at oprette en konto fra Skype-appen på Xbox, kan du prøve at oprette en konto på Skype.com med din Microsoft-konto og derefter starte appen igen.