Xbox One SmartGlass kan ikke oprette forbindelse til din konsol, når du har spillet et spil

Problem

Forbindelsen til Xbox One SmartGlass-appen bliver afbrudt, mens du spiller et spil, og derefter kan du ikke oprette en ny forbindelse til konsollen.

Løsning

Sådan løser du problemet:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Strømstyring og opstart.
  5. På skærmen Strømstyring og opstart skal du vælge indstillingen Strømstyringsplan.
  6. Skift til strømstyringsplanen Energibesparende.
  7. Genstart konsollen på følgende måde:
    1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
    2. Vælg Indstillinger.
    3. Vælg Genstart konsol.
    4. Vælg Ja for at bekræfte.

Bemærk! Hvis du ikke kan få adgang til guiden, eller hvis konsollen ser ud til at være frosset, skal du trykke på Xbox-knappen på konsollen og holde den i 10 sekunder, indtil konsollen slukkes. Når konsollen er slukket, skal du genstarte den ved at trykke på Xbox-knappen på konsollen igen.

Når din konsol er genstartet, skal du prøve at starte appen igen.