Du får vist fejl 0x8000001E eller fejl 0x8000001F, når du forsøger at oprette forbindelse til Xbox One-konsollen via SmartGlass-appen

Du får vist en af følgende fejlmeddelelser og fejl, når du forsøger at oprette forbindelse til Xbox One-konsollen via SmartGlass-appen:

• We cannot connect to your console right now. 0x8000001E
  • We cannot connect to your console right now. 0x8000001F

Dette problem kan forekomme, når følgende betingelser er opfyldt:

• Du har installeret Windows Phone 8 Emulator på en Windows 8- eller Windows 8.1-enhed.
  • Du forsøger at oprette forbindelse til din Xbox One-konsol fra din Windows 8- eller Windows 8.1-enhed,

Dette problem kan eksempelvis forekomme, hvis Windows Phone 8 Emulator er installeret på en Microsoft Surface Pro-tablet.

Bemærk! Windows Phone Emulator er en komponent i Windows Phone Software Development Kit (SDK).

Løsninger

For at løse problemet kan du prøve at fjerne de virtuelle netværksswitches, der blev installeret, da du installerede Windows Phone 8 Emulator.

Bemærk! De virtuelle netværksswitches fjernes automatisk, når du fjerner Windows Phone SDK 8.0.

1.  Bekræft, at Windows Phone 8 Emulator er installeret. Benyt følgende fremgangsmåde:
    • Åbn Kontrolpanel og derefter Netværksforbindelser på din Windows 8- eller Windows 8.1-enhed.
    • I Netværksforbindelser skal du bekræfte, at de virtuelle netværksswitches er installeret.
  1. Fjern de virtuelle netværksswitches. Benyt følgende fremgangsmåde:
    • Åbn Hyper-V Manager.
    • Under Actions skal du vælge Virtual Switch Manager.
    1. Vælg det virtuelle netværksswitch, du vil fjerne, og klik på Remove.
    1. Gentag trin c for hvert eneste virtuelle netværksswitch, du vil fjerne, og klik derefter på OK.
  1. Åbn Kontrolpanel og derefter Netværksforbindelser på din Windows 8- eller Windows 8.1-enhed. Kontrollér, at de virtuelle netværksswitches ikke er installeret.
  1. Prøv at opret forbindelse til din Xbox-konsol via SmartGlass-appen.

Bemærk! Windows Phone 8 Emulator fungerer ikke korrekt, hvis du har fjernet de virtuelle netværksswitches. Hvis du vil installere de virtuelle netværksswitches igen, skal du gøre følgende:

1. Åbn Programmer og funktioner i Kontrolpanel.
  2. Vælg Windows Phone 8 SDK, vælg Skift, og vælg så Reparer.
  3. Følg vejledningen for at reparere Windows Phone SDK 8.0.

Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte Xbox Support