Konfigurer og brug SmartGlass på Xbox One

Oversigt

Med SmartGlass kan din konsol og de tilsluttede enheder interagere og kommunikere på mange forskellige måder. Du kan få adgang til SmartGlass-mobilapps, selvom du ikke bruger din konsol.

Bemærk! Hvis du vil styre din Xbox One med SmartGlass eller udføre SmartGlass-relaterede aktiviteter på konsollen, skal konsollen være tændt og tilsluttet SmartGlass-enheden.

Løsninger

Krav til SmartGlass-enhed

Du skal have følgende for at bruge SmartGlass på konsollen eller på en anden enhed:

• En Xbox-profil
  • Xbox One SmartGlass-software, der kører på en SmartGlass-kompatibel enhed, f.eks.:
    • Xbox One SmartGlass til Windows 8
    • Xbox One SmartGlass til Windows Phone

Bemærk! For at styre OneGuide på din Xbox One fra din Windows-pc eller din Windows Phone, skal du bruge Xbox One SmartGlass-software. For at slutte din Xbox One-konsol til andre formål kan du bruge Xbox-appen på Windows, iOS eller Android. SmartGlass-appen til Xbox 360 kan ikke oprette forbindelse til din Xbox One.

Krav til SmartGlass-forbindelsen

SmartGlass bruger en forbindelse mellem din Xbox One og en tilsluttet enhed. Både din konsol og den tilsluttede enhed skal være tændt og have forbindelse til Xbox Live. Du kan oprette forbindelse via:

• Et lokalnetværk eller hjemmenetværk
  • Internettet
  • Et 3G- eller 4G-mobildatanetværk

Jo hurtigere og jo mere pålidelig forbindelsen er, jo bedre bliver SmartGlass-ydeevnen. Det anbefales, at du bruger dit lokalnetværk for at opnå det bedste resultat.

Konfigurer SmartGlass på din Xbox One

Her kan du se, hvordan du konfigurerer og aktiverer SmartGlass på din konsol:

1. Tryk på knappen Xbox for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger, og vælg derefter Alle indstillinger.
  3. Vælg Præferencer, og vælg derefter Xbox-app-forbindelser.
  4. Vælg den indstilling, der passer bedst til dine behov, i Xbox-app-forbindelser.

Konfigurer din SmartGlass-enhed, så den tilsluttes din konsol

Log på SmartGlass-appen fra din SmartGlass-enhed med den Microsoft-konto, der er knyttet til dit Xbox-gamertag. Hvis du ikke ved, hvilken Microsoft-konto der er tilknyttet din Xbox-konto, skal du gå til Microsoft-konto – ofte stillede spørgsmål. Derefter kan du slutte din SmartGlass-enhed til konsollen.

SmartGlass-appen reagerer langsomt, eller du får vist en meddelelse om langsom forbindelse

Løsning for telefoner og tablets

Slut telefonen til dit trådløse hjemmenetværk. Selvom din smartphone eller tablet kan kommunikere med din konsol over et mobilnetværk, opnår du den bedste ydeevne, hvis den er tilsluttet det samme trådløse netværk som din konsol.

Løsning til Windows-pc

Hvis du vi foretage fejlfinding af problemer med forbindelsen mellem din Windows-pc og Xbox Live, skal du se Opret forbindelse til Xbox Live fra en pc.

SmartGlass-appen kan ikke finde eller oprette forbindelse til din konsol

Tjek, at du bruger den samme Microsoft-konto

Hvis Xbox SmartGlass-appen ikke kan finde din Xbox, skal du tjekke, om den Microsoft-konto, der er knyttet til dit Xbox Live-gamertag, er den samme Microsoft-konto, som du bruger til at logge på SmartGlass. Hvis du ikke ved, hvilken Microsoft-konto der er tilknyttet din Xbox Live-konto, kan du se Find din Microsoft-konto eller -adgangskode.

Aktivér SmartGlass på din Xbox One

For at gøre dette på Xbox One skal du følge trinnene øverst på denne side.