Konfigurer og brug SmartGlass på Xbox One

Oversigt

Med SmartGlass kan din konsol og de tilsluttede enheder interagere og kommunikere på mange forskellige måder. Du kan få adgang til SmartGlass-mobilapps, selvom du ikke bruger din konsol.

Bemærk! Hvis du vil styre din Xbox One med SmartGlass eller udføre SmartGlass-relaterede aktiviteter på konsollen, skal konsollen være tændt og tilsluttet SmartGlass-enheden.

Løsninger

Krav til SmartGlass-enhed

Du skal have følgende for at bruge SmartGlass på konsollen eller på en anden enhed:

• En Xbox-profil
  • Xbox One SmartGlass-software, der kører på en SmartGlass-kompatibel enhed, f.eks.:
    • Xbox One SmartGlass til Windows 8
    • Xbox One SmartGlass til Windows Phone
    • Xbox One SmartGlass til iOS
    • Xbox One SmartGlass til Android

Bemærk! Du skal have Xbox One SmartGlass-software for at kunne oprette forbindelse til din Xbox One. SmartGlass-appen til Xbox 360 kan ikke oprette forbindelse til din Xbox One.

Krav til SmartGlass-forbindelsen

SmartGlass bruger en forbindelse mellem din Xbox One og en tilsluttet enhed. Både din konsol og den tilsluttede enhed skal være tændt og have forbindelse til Xbox Live. Du kan oprette forbindelse via:

• Et lokalnetværk eller hjemmenetværk
  • Internettet
  • Et 3G- eller 4G-mobildatanetværk

Jo hurtigere og mere pålidelig forbindelsen er, jo bedre bliver SmartGlass-ydeevnen. Det anbefales, at du bruger dit lokalnetværk for at opnå det bedste resultat.

Konfigurer SmartGlass på din Xbox One

Her kan du se, hvordan du konfigurerer og aktiverer SmartGlass på din konsol:

1. Vælg Indstillinger fra Mine spil og apps.
  2. Vælg Præferencer.
  3. Vælg den indstilling, der passer bedst til dine behov og dit brugsmønster, i SmartGlass Connections.

Konfigurer din SmartGlass-enhed, så den tilsluttes din konsol

Log på SmartGlass-appen fra din SmartGlass-enhed med den Microsoft-konto, der er knyttet til dit Xbox-gamertag. Hvis du ikke ved, hvilken Microsoft-konto der er tilknyttet din Xbox-konto, skal du gå til Ofte stillede spørgsmål om Microsoft-konto. Derefter kan du tilslutte din SmartGlass-enhed til konsollen.