Løs problemer med Xbox SmartGlass-appens forbindelse og ydelse på mobilenheder, som du bruger med din Xbox One-konsol

Oversigt

Du kan bruge Xbox SmartGlass-appen på din mobilenhed til at gennemse og afspille indhold, der findes på Xbox One-konsollen. Du kan også bruge Xbox SmartGlass på din mobilenhed til at finde indhold (film, tv-serier, spil og apps) i Xbox Store og derefter starte indholdet på konsollen fra din mobilenhed.

I denne artikel beskrives det, hvordan du foretager fejlfinding i forbindelse med Xbox SmartGlass-appens forbindelses- og ydelsesproblemer på mobilenheder.

Løsninger

SmartGlass-appen reagerer langsomt, eller du får vist en meddelelse om langsom forbindelse

Løsning 1: Telefoner og tablets

Selvom din smartphone eller tablet kan kommunikere med din konsol over et mobilnetværk, opnår du den bedste ydelse, hvis den er tilsluttet det samme trådløse netværk som din konsol.

Løsning 2: Windows 8-computere

Du kan finde oplysninger om fejlfinding af problemer med forbindelsen mellem din Windows 8-computer og Xbox Live på Opret forbindelse til Xbox Live fra en pc.

Xbox SmartGlass-appen kan ikke finde eller oprette forbindelse til din Xbox One-konsol

Løsning 1: Samme Microsoft-konto?

Hvis Xbox SmartGlass-appen ikke kan finde din Xbox One-konsol, skal du tjekke, om den Microsoft-konto, der er knyttet til dit Xbox Live-gamertag, er den samme Microsoft-konto, som du bruger på din telefon. Hvis du ikke ved, hvilken Microsoft-konto der er tilknyttet din Xbox Live-konto, kan du se Find din Microsoft-konto eller -adgangskode.

Løsning 2: Aktivér Xbox SmartGlass-appen på din Xbox One-konsol

Du kan se, hvordan du aktiverer Xbox SmartGlass-appen på din Xbox One, i Konfigurer og brug SmartGlass på Xbox One.