Afhjælp SmartGlass-forbindelses- og ydelsesproblemer på mobilenheder

Oversigt

Du kan bruge SmartGlass-appen på din pc, tablet eller smartphone til at styre din Xbox One- eller Xbox 360-konsol. SmartGlass giver dig mulighed for at navigere på og styre din konsol, og du får adgang til ekstra funktioner og muligheder med nogle apps og spil.

I denne artikel beskrives det, hvordan du løser forbindelses- og ydelsesproblemer, når du bruger SmartGlass.

Løsninger

SmartGlass-appen reagerer langsomt, eller du får vist en meddelelse om langsom forbindelse

Løsning for telefoner og tablets

Tilslut telefonen til dit trådløse hjemmenetværk. Selvom din smartphone eller tablet kan kommunikere med din konsol over et mobilnetværk, opnår du den bedste ydeevne, hvis den er tilsluttet det samme trådløse netværk som din konsol.

Løsning til Windows-pc

Hvis du vi foretage fejlfinding af problemer med forbindelsen mellem din Windows-pc og Xbox Live, skal du se Opret forbindelse til Xbox Live fra en pc.

SmartGlass-appen kan ikke finde eller oprette forbindelse til din konsol

Tjek, at du bruger den samme Microsoft-konto

Hvis Xbox SmartGlass-appen ikke kan finde din Xbox, skal du tjekke, om den Microsoft-konto, der er knyttet til dit Xbox Live-gamertag, er den samme Microsoft-konto, som du bruger til at logge på SmartGlass. Hvis du ikke ved, hvilken Microsoft-konto der er tilknyttet din Xbox Live-konto, kan du se Find din Microsoft-konto eller -adgangskode.

Aktivér SmartGlass på din Xbox

Hvis du vil have hjælp til at aktivere SmartGlass på din Xbox, kan du se Konfigurer og brug SmartGlass på Xbox 360 eller Konfigurer og brug SmartGlass på Xbox One.