Løs problemer med Groove Musik på Xbox One

Hvis du har problemer med at bruge Groove Musik på din Xbox One-konsol, kan det skyldes en appfejl eller en konsolindstilling.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger.

Løsning 1: Fjern appen, og installer den derefter igen

1. Gå til startskærmen.
  2. Tryk på Menu-knappen på controlleren.
En pil fremhæver menuknappen på Xbox One-controlleren.
  1. Vælg Indstillinger.
    Bemærk! Du kan sige "Xbox, go to settings" (Xbox, gå til indstillinger) fra en hvilken som helst skærm, men du skal bruge en controller til at navigere, når du er på skærmen Indstillinger.
  2. Vælg System og derefter Lager.
  3. Vælg din primære lagerenhed.
  4. Vælg Spil og apps.
  5. Find og vælg alle elementer, der refererer til "Groove Musik".
  6. Vælg Slet.
  7. Gå til apps fra startskærmen, og vælg derefter Gennemse apps.
  8. Vælg appen Groove Musik.
  9. Vælg Bekræft download for at downloade og installere appen.

Løsning 2: Test Xbox Live-tjenesten

1. Gå til startskærmen.
  2. Tryk på Menu-knappen på controlleren.
  3. Vælg Indstillinger.
  4. Vælg Netværk.
  5. Vælg Test netværksforbindelse til højre på skærmen Netværksindstillinger.
  • Hvis du kan oprette forbindelse til Xbox Live, er konsollen tilsluttet korrekt.
  • Hvis du ikke kan oprette forbindelse til Xbox Live, viser forbindelsestesten, hvor i forbindelsesprocessen fejlen opstod, og hvilken slags fejl der er tale om. Skriv disse oplysninger ned, og prøv derefter Løsning af Xbox One-netværksforbindelsesfejl for at løse problemet.

Løsning 3: Slet din profil, og download den igen

Benyt følgende fremgangsmåde for at slette din profil, der muligvis er beskadiget:

1. Gå til startskærmen.
  2. Tryk på Menu-knappen på controlleren.
  3. Vælg Indstillinger.
  4. Rul til højre. Vælg Fjern konti under ANDRE PERSONER.
  5. Vælg den konto, du vil fjerne, og vælg derefter Vælg denne person.
  6. Vælg Fjern fra denne Xbox for at bekræfte.
  7. Vælg Luk, når du er færdig.

Udfør disse trin for at downloade din Xbox Live-profil igen:

1. Vælg Log på øverst til venstre på startskærmen.
  2. Vælg Tilføj ny.
  3. Skriv mailadressen og adgangskoden til din Microsoft-konto.
  4. Læs vilkårene for anvendelse og erklæringen om beskyttelse af personlige oplysninger, og vælg Jeg accepterer for at fortsætte.
  5. Læs de indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger, som du har angivet for din konto. Vælg Næste.
  6. Vælg de ønskede indstillinger for logon og sikkerhed.
  7. Få vist dit gamerbillede, og vælg derefter Næste.
  8. Vælg en farve til din startskærm, og vælg derefter Næste.
  9. Vælg Fortsæt.
  10. Få vist indstillingerne for medlemskab, og tryk derefter på A-knappen for at afslutte konfigurationen af kontoen.