Løs problemer med Film og tv på Xbox One

Hvis du har problemer med at bruge Film og tv på din Xbox One-konsol, kan det skyldes en appfejl eller en indstilling på konsollen.

Bemærk! Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Tv, musik og video: kører
2017-08-22T12:06:54.5474316+00:00

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger.

Løsning 1: Opgrader til den nyeste version af Xbox-softwaren.

Appen Film og tv er for nylig opdateret til at køre på den nyeste softwareversion af Xbox. Du skal have denne version for at kunne bruge Film og tv på din konsol.

Sådan kan du tjekke, om du har den nyeste softwareversion:

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, og rul derefter ned til Indstillinger.
  2. Vælg Alle indstillinger.
  3. Rul ned til System, og vælg derefter Konsoloplysninger og opdateringer.

Hvis du ser et felt, hvor der står "Ingen opdatering tilgængelig", kører du den nyeste version af Xbox-softwaren. Hvis du kan se en tilgængelig opgradering, skal du vælge den for at fortsætte og opgradere.

Bemærk! Alle åbne spil og apps bliver lukket, mens konsollen opdateres.

Løsning 2: Fjern dobbeltforekomster af appen Film og tv

Hvis du har opgraderet til den nyeste version af Xbox-softwaren, og du ser flere felter for Film og tv, kan du gøre følgende for at fjerne den ældre version.

Start først en af versionerne af Film og tv.

Hvis der vises en meddelelse om, at du skal bruge en opdatering, har du startet den ældre version af appen. Sådan fjerner du denne version:

1. Vælg Annuller på opdateringsskærmen.
  2. På listen over dine apps skal du vælge feltet til den version af Film og tv, som du tidligere startede, og derefter trykke på Menu-knappen .
  3. Vælg Administrer app, og vælg derefter Fjern alle på den næste skærm.

Når den er fjernet, kan du skjule feltet, som vises i Klar til at installere under Mine spil og apps. Det gør du ved at markere feltet, trykke på Menu-knappen og derefter vælge Skjul på liste.

Hvis appen Film og tv startes uden at kræve nogen opdateringer, har du startet den nyeste version af appen. Udfør de trin, der er angivet ovenfor, for at fjerne den ældre version af appen.

Løsning 3: Test Xbox Live-tjenesten

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, og rul derefter ned til Indstillinger.
  2. Vælg Alle indstillinger.
  3. Vælg Netværk, og vælg derefter Netværksindstillinger.
  4. Vælg Test netværksforbindelse under Fejlfinding.
    • Hvis du kan oprette forbindelse til Xbox Live, er konsollen tilsluttet korrekt.
    • Hvis du ikke kan oprette forbindelse til Xbox Live, viser forbindelsestesten følgende:
      • Hvor i forbindelsesprocessen fejlen opstår.
      • Hvilken slags fejl der er tale om.

Skriv disse oplysninger ned, og prøv derefter Løsning af Xbox One-netværksforbindelsesfejl for at løse problemet.

Løsning 4: Fjern appen, og installer den derefter igen

Nedenfor kan du få hjælp til at fjerne appen Film og tv og installere den igen. Din filmsamling bliver ikke fjernet, når du bruger denne fremgangsmåde.

1. Gå tilbage til Start-skærmen, og tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, og vælg derefter Start.
  2. Rul til højre, og vælg Mine spil og apps.
  3. Rul ned til Apps, og markér derefter feltet Film og tv.
  4. Tryk på Menu-knappen  på din controller, og vælg derefter Fjern.
  5. Vælg Fjern alle på bekræftelsesskærmen.
  6. Genstart konsollen: Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, og rul derefter ned til Indstillinger og vælg Genstart konsol. Vælg Ja på bekræftelsesskærmen.
  7. Når konsollen er genstartet, skal du rulle til højre til området Store og derefter rulle ned og vælge Gennemse film.
  8. Rul ned på siden Store, og vælg Mine film og tv.
  9. Vælg Installer for at downloade og installere appen Film og tv.

Løsning 5: Slet din profil, og download den igen

Benyt følgende fremgangsmåde for at slette din profil, der muligvis er beskadiget:

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, og rul derefter ned til Indstillinger.
  2. Vælg Alle indstillinger.
  3. Vælg Fjern konti under Konto.
  4. Vælg den konto, du vil fjerne, og vælg derefter Fjern for at bekræfte.

Udfør disse trin for at downloade din Xbox-profil:

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, og rul derefter op til Log på.
  2. Vælg Tilføj og administrer, og vælg derefter Tilføj ny.
  3. Skriv mailadressen og adgangskoden til din Microsoft-konto.
  4. Læs eventuelt vilkårene for anvendelse og erklæringen om beskyttelse af personlige oplysninger, og vælg Jeg accepterer for at fortsætte.
  5. Tjek de indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger, som du har angivet for din konto, og vælg derefter Næste.
  6. Vælg de ønskede indstillinger for logon og sikkerhed.
  7. Få vist dit gamerbillede, og vælg derefter Næste.
  8. Vælg en farve til din startskærm, og vælg derefter Næste.
  9. Når du er færdig skal du trykke på Xbox-knappen  for at åbne guiden og derefter vælge Start for at gå tilbage til startskærmen.

Relaterede problemer