Optag gameklip af dine spil med Game DVR

Med Game DVR kan du optage gameklip fra dine spil, som du derefter kan redigere i Upload Studio og dele.

Sådan optager du de seneste 30 sekunder af dit spil

Er der lige sket noget helt vildt? Du kan når som helst vælge at optage de seneste 30 sekunder af dit spil.

Hvis du bruger Kinect-sensoren, skal du blot sige "Xbox, optag det". Hvis du bruger Cortana med Kinect eller hovedtelefoner, skal du sige "Hey Cortana, record that!" (Hej Cortana, optage det).

Hvis du vil optage med controlleren, skal du dobbelttrykke på Xbox-knappen  og derefter trykke på X-knappen

Sådan optager du et klip med en bestemt længde

Du kan sidestille Upload-appen og optage et klip af en bestemt længde. Sådan gør du:

1. Start det spil, du vil optage fra.
  2. Dobbelttryk på Xbox-knappen  på controlleren, vælg Sidestil en app, og vælg derefter Game DVR.
  3. Vælg en af følgende indstillinger:
    1. Afslut klippet nu: Opret en video fra dit spil. Du kan optage de seneste:
      • 30 sekunder
      • 45 sekunder
      • 1 minut
      • 3 minutter
      • 5 minutter
    2. Start et nyt klip: Optag op til fem minutter af det, du skal til at gøre i spillet. Vælg Start optagelse, og vælg derefter Stop optagelse, når du er færdig.

Du kan administrere dine optagelser ved at vælge Vis alle skærmklip, vælge et klip og derefter trykke på Menu-knappen  på controlleren for at se dine valgmuligheder.