Optag gameklip af dine spil med Game DVR

Med Game DVR kan du optage gameklip fra dine spil, som du derefter kan redigere i Upload Studio og dele.

Sådan optager du de seneste 30 sekunder af dit spil

Er der lige sket noget helt vildt? Du kan når som helst vælge at optage de seneste 30 sekunder af dit spil.

Hvis du bruger Kinect-sensoren, skal du blot sige "Xbox, optag det". Eller hvis du bruger Cortana med Kinect eller hovedtelefoner, skal du sige "Hey Cortana, record that!" (Hej Cortana, optag det).

Hvis du vil optage med controlleren, skal du dobbelttrykke på Xbox-knappen  og derefter trykke på X-knappen .

Sådan optager du et klip med en bestemt længde

Du kan starte Upload-appen fra Spil & Apps for at lave optagelse af en bestemt længde. Sådan gør du:

1. Start det spil, du vil optage fra.
  2. Tryk på Xbox -knappen  på din controller, tryk på X-knappen  for at optage dit klip automatisk, eller tryk på Vis-knappen,  og vælg én af følgende muligheder:
    1. Opret en video af det, du lige har spillet, ved at vælge:
      • Optag seneste 15 sekunder
      • Optag seneste 30 sekunder
      • Optag seneste 1 minut
      • Optag seneste 3 minutter
      • Optag seneste 5 minutter
    2. Start optagelse: Optag op til 5 minutter af det, du skal til at gøre i spillet. Vælg Start optagelse. Du stopper optagelsen ved at trykke på Xbox-knappen , Vis-knappen og derefter vælge Stop optagelse, når du er færdig.

Du kan administrere dine optagelser ved at vælge Administrer optagelser, vælge et klip og derefter vælge en af mulighederne på din skærm.