Rediger videoer med Upload Studio

Med Upload Studio er det nemt at redigere spilvideoer, som du har optaget med Game DVR-funktionen i Upload.

Rediger videoer

Se, hvordan du vælger skabeloner, tilføjer klip og tilpasser dine videoer.

Vælg en skabelon

Din skabelon definerer videoens overordnede struktur – hvor mange klip der skal bruges, og hvordan de skal sættes sammen.

• Just trim – Bruges i de situationer, hvor du bare skal barbere et par sekunder af en video
  • Picture-in-picture – Giver dig mulighed for at kombinere to Game DVR- eller Kinect-optagelser, så de kører samtidig i den samme video
  • Bookend – Giver dig mulighed for at sætte tre klip sammen
  • Multiclip – Giver dig mulighed for at sætte fem klip sammen

Tilføj klip

Vælg et klipsegment, og vælg derefter Record with Kinect eller Choose Game DVR for enten at optage et nyt klip med Kinect'en eller bruge en eksisterende optagelse. Gentag denne proces med hvert klipsegment.

Tilpas

Når du har tilføjet klip, kan du vælge at optage kommentarer (Record voiceover) eller tilføje et tema (Choose skin) for at gøre videoen endnu mere personlig.

Gennemse og afslut

Du kan gennemse videoen ved hjælp af afspilningsfunktionerne nederst på skærmen. Når du er tilfreds med resultatet, skal du vælge Finish for at gemme klippet med ændringerne.

Husk, at alle videoer, du deler, er underlagt Vilkår for anvendelse af Xbox Live, så hold en god tone.

Navn og tag

Vælg et navn til dit klip. Du kan eventuelt også tagge klippet, så det bliver nemmere at sortere det. Når det er gjort, skal du vælge Upload for at gøre klippet klart til at blive uploadet til Xbox Live.

Klargør og upload

Nu bliver din video gjort klar og derefter uploadet til Xbox Live. Selvom den er blevet uploadet, bliver den ikke delt med andre brugere endnu. Se Del klip med Upload Studio for at få flere oplysninger.