Find dine gameklip

Når du optager gameklip med Game DVR på Xbox One, kan du bruge Upload Studio-appen til at se og redigere dem.

1. Gå til Mine spil og apps > Apps > Upload Studio fra startskærmen.
  2. Vælg Administrer dine klip.
  3. Standardfilteret viser alt, der allerede er udgivet på Xbox Live.

Hvis du vil se de klip, du har optaget, men ikke har uploadet, skal du vælge filteret På Xbox Live og vælge På denne Xbox.