Del klip med Upload Studio

Med Upload Studio kan du redigere og dele de gameplayklip, du har optaget, med Xbox Live-community'et.

Video: Del dine gameklip på Xbox One

Se videoen: Del dine gameklip på Xbox One. Bemærk! Videoen er kun tilgængelig på engelsk.

Hvordan kan jeg dele et klip?

Bemærk! Upload Studio er tilgængelig fra Store.

1. Hvis du vil starte Upload Studio, skal du vælge Upload Studio fra Mine spil og apps.
  2. Vælg Administrer dine klip.
  3. Markér det klip, du vil redigere, og vælg derefter Redigér i Upload Studio.
  4. Udfør redigeringsprocessen for at færdiggøre dit klip, og vælg derefter Udfør.
  5. Til sidst skal du give klippet en titel og et tag.
  6. Vælg Upload og derefter Næste.
  7. Vælg Upload. Xbox One klargør og uploader dit klip til Xbox Live i overensstemmelse med dine indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger.

Bemærk! Xbox tjekker alle klip for overtrædelser af Ordensregler for Xbox Live. Der kan gå lidt tid, inden andre brugere kan se dit klip.

Hvem kan se mine klip?

De uploadede klip kan ses af alle Xbox Live-brugere. Du styrer delingen af dine klip via indstillingerne for beskyttelse af personlige oplysninger og børnesikring:

1. Rul til venstre på startskærmen, og vælg Indstillinger i guiden.
  2. Vælg Alle indstillinger.
  3. Under Konto skal du vælge Privatlivs- og onlinesikkerhed.
  4. Vælg Brugerdefineret, og vælg derefter Vis detaljer og tilpas.
  5. Rul til højre til Se dine gameklip.
  6. Vælg Alle, Venner jeg vælger eller Bloker.
    Bemærk! Indstilling Alle er valgt som standard.

Kan jeg dele mine klip via Facebook, Twitch.tv eller andre sociale medietjenester?

Du kan i øjeblikket kun dele gameklip på Xbox Live, OneDrive eller Twitter.