Områder og formater for Blu-ray- og dvd-film, der understøttes på Xbox One

Oversigt

Appen til afspilning af Blu-ray giver dig mulighed for at se de Blu-ray- og dvd-film, der er tilgængelige i dit område, via din Xbox One-konsol.

Bemærk! Første gang du indsætter en disk, bliver du bedt om at installere afspillerappen. Du kan finde flere oplysninger under Konfigurer og installer afspillerappen til Blu-ray og dvd.

Understøttede områder og diskformater

Hver Xbox One-konsol er fremstillet til et bestemt Blu-ray- og dvd-område i henhold til internationale standarder. Xbox One-konsollen kan kun afspille Blu-ray-diske og dvd'er, som sælges i det samme område som konsollen. Du kan se landene i de forskellige diskområder i tabellen nedenfor.

Nogle Blu-ray-diske og dvd'er er ikke områdekodet eller er kodet til alle områder. Blu-ray-diske og dvd'er uden områdekodning kan afspilles på alle Xbox One-konsoller.

Bemærk! Spildiske til Xbox One-konsollen er ikke kodet til et bestemt område.

Understøttede områder

Blu-ray-diske

Find områdekoden, der vises som A, B eller C på emballagen, og kontrollér, at den svarer til dit område.

Område

Geografiske områder/lande

A

Omfatter de fleste lande og områder i Nord-, Mellem- og Sydamerika og Sydøstasien samt Taiwan, Japan, SAR Hongkong, SAR Macao og Korea

B

Omfatter de fleste lande i Europa, Afrika og Det sydvestlige Asien samt Australien og New Zealand

C

Omfatter de resterende lande i Central- og Sydasien samt Kina og Rusland

Standard-dvd-diske

Find områdekoden, der vises som et tal mellem 1 og 8 på emballagen, og kontrollér, at den svarer til dit område.

Område

Geografiske områder/lande

1

USA, Canada, Bermuda og USA's territorier

2

Europa (undtagen Rusland, Ukraine og Hviderusland), Mellemøsten, Egypten, Japan, Sydafrika, Swaziland, Lesotho, Grækenland

3

Sydøstasien, Sydkorea, Taiwan, Hongkong S.A.R, Macao

4

Mexico, Centralamerika og Sydamerika, Australien, New Zealand, Oceanien

5

Indien, Afghanistan, Ukraine, Hviderusland, Rusland, Afrika, Central- og Sydasien, Nordkorea

6

Folkerepublikken Kina, Hongkong SAR

7

Reserveret

8

Særlige internationale lokaliteter, f.eks. flyvemaskiner og krydstogtsskibe

Understøttede formater

"Mastered" Blu-ray-diske

Blu-ray-afspilleren på Xbox One-konsollen understøtter "mastered" Blu-ray-diske.

3D Blu-Ray-diske

Xbox One understøtter 3D Blu-ray-diske, når de afspilles på et 3D-tv.