Se videoer på din Xbox One-konsol

Oversigt

Når du køber en video fra Film og tv-butikken, kan du se den via Xbox One-konsollen på et tv eller en skærm, som understøtter SD- eller HD-kvalitet.

Bemærk! Når du lejer en video fra Film og tv-butikken, kan du kun se den på den enhed, den blev lejet til (din konsol, computer eller Windows Phone).

Tv eller skærm

Hvis du vil se HD-videoer i HD-kvalitet på dit HD-tv eller din HD-skærm, skal du afspille dem på HD-kompatibelt hardware ved hjælp af et HDMI-kabel, komponent-kabel eller VGA-videokabel.

Hvis du vil se en HD-video på et kompatibelt HD-tv via din Xbox One-konsol, skal du streame videoen fra Film og tv-appen på din konsol til dit HD-tv ved hjælp af et HDMI-kabel.
Fuld 1080p-opløsning kræver et HD-tv, som understøtter 1080p, og som er HDCP-protokol-aktiveret (High-bandwidth Digital Content Protection), samt et HDMI-kabel og en Xbox One-konsol.

AV-indgangen på dit tv afgør, hvilket kabel du skal bruge.

Skærmopløsning

Flere faktorer påvirker den opløsning, du ser, når du afspiller en video, som du har købt eller lejet fra Film og tv-butikken, herunder videoens billedkvalitet (HD eller SD), afspillerens funktioner, kablet, der bruges til at overføre videosignalet fra enheden til skærmen, og skærmens funktioner.